INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CROAȚIA - ANGLIA, AZI, 21:00, GSP.RO, TVR 1, TVR HD

FOTO "Autogol" Anglia înaintea semifinalei cu Croația » Președinta Croației a "păcălit-o" pe Theresa May, premierul Marii Britanii

Kolinda Grabar-Kitarovici, 50 de ani, a +1   FOTO
Kolinda Grabar-Kitarovici, 50 de ani, a "transferat-o" pe Theresa May înaintea semifinalei Președinta Croației l-a abordat și pe Donald Trump, transformat ad-hoc în noul Kramarici

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 19:13

Președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovici, a păcălit-o pe Theresa May, premierul britanic, să se pozeze cu tricoul naționalei lui Modrici, la summitul șefilor statelor membre NATO de la Bruxelles. 

Selecționata lui Dalici a mai beneficiat un "autogol" la acest Mondial, în dimineața semifinalei cu Anglia. L-a provocat președinta țării, ce a profitat de summitul șefilor statelor membre NATO și a prins în ofsaid premierul britanic.

"Trump a primit 9"

Kolinda Grabar-Kitarovici i-a pregătit o surpriză la Bruxelles, oferindu-i un tricou personalizat al naționalei care a eliminat Danemarca și Rusia la penaltyuri. Cu 10 pe spate, numărul lui Modrici, și numele Theresei May! În ciuda clinciurilor politice, prim-ministrul englez a zâmbit când a primit cadoul.

Președinta croată a postat pe rețelele de socializare și secvența în care îl "face" vârf pe Donald Trump. Era la curent cu pasiunea pentru fotbal a băiatului său Barron, 12 ani, ce ține cu Arsenal, și cu relațiile bune pe care șeful de la Casa Albă le are cu frații Glazer, patronii lui Man. United.

Doamna Grabar-Kitarovici nu a avut rivali și în loja VIP de pe Lujniki, oficialii britanici și membrii Casei Regale anunțând încă din martie că nu vor merge să asiste la meciuri în Rusia, din cauza megascandalului cu fostul general-spion rus Serghei Skripal otrăvit la Salisbury, în sudul Angliei.

AICI vei putea urmărit în format liveVIDEO&TEXT semifinala dintre Croația și Anglia

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  12 Iulie 2018, 08:10

S-o rugam pe doamna aia in albastru sa rada si la nea Gigi!Poate da boala-n el si dispare de pe micul ecran!

10154976492293690
Szasz Andrei  •  11 Iulie 2018, 21:30

Hihihihi, ce seamana presedinta aceasta din Croatia cu Elena Udrea a noastra !!! Parca sunt surori ! Poate va rade si la urma dupa ce croatii vor ajunge in finala mare !

gtn5
gtn5  •  11 Iulie 2018, 20:50

*** au ajuns sa conduca lumea,va mirati faptul ca o ducem din ce in ce mai bine?ne invadeaza arabii,negri,poluarea a mai mare decat acum 10 ani etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează