INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ITALIA - SUEDIA 0-0

FOTO Ciao, ragazzi! Italia e blocată de Suedia și RATEAZĂ Mondialul pentru a doua oară în istorie! Coincidență nefastă

FOTO: REUTERS +12   FOTO
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 23:53

Italia e OUT de la Mondial, cutremurul anului în fotbalul internațional! Squadra Azzura a remizat pe teren propriu cu Suedia, 0-0 după 0-1 în tur, și ratează primul campionat mondial din 1958 încoace. Culmea, acel turneu final s-a disputat chiar în Suedia! 

Italienii trebuiau să întoarcă pe San Siro soarta "dublei" cu Suedia, după ce în tur pierduseră la Stockholm, scor 0-1.

Formația lui Giampiero Ventura a avut însă o prestație palidă și n-a putut trece de zidul galben-albastru. Prea puține ocazii de poartă pentru a pune în pericol poarta lui Olsen.

Prima repriză a fost animată de deciziile arbitrului Mateu Lahoz, care a refuzat două penalty-uri pentru Suedia și unul pentru Italia. (detalii, aici)

Italienii au avut o șansă uriașă de a trimite meciul în prelungiri în minutul 67, când șutul lui Florenzi a fost deviat în bară de un fundaș al Suediei.

S-a terminat 0-0, iar Italia, cvadrupla Campioană Mondială, ratează calificarea la turneul final din Rusia de la vară pentru prima oară în 59 de ani. Se mai întâmplase la Mondialul din '58 care s-a disputat, culmea, chiar în Suedia.

FINAL » Italia - Suedia 0-0
TEXT

Echipele de start:

Italia: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Candreva, Florezni, Jorginho, Parolo, Darmian - Gabbiadini, Immobile
Antrenor:
Giampiero Ventura

Suedia: Olsen - Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson - Claesson, Johansson, Larsson, Forsberg - Toivonen, Berg
Antrenor: Janne Andersson

 
 

Aici ai detalii de la meciul tur, câștigat de suedezi cu 1-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
submarina
submarina  •  14 Noiembrie 2017, 22:21
Postat de neaga1900 pe 13 Noiembrie 2017, 23:41

a mai ramas ca danemarca sa se califice si ma popt declara multumit!

Nu cred...Irlanda la moment e buna de tot. Si chiar joaca fotbal.

thedronius
thedronius  •  14 Noiembrie 2017, 11:17

Eu unul aveam nevoie de inca un motiv bun ca sa nu imi pierd vremea cu campionatul asta... Daca primul motiv a venit acum cativa ani cand s-a anuntat ca vom avea un campionat mondial in Siberia, al doilea a venit aproape la fel de 'nonsalant' (necalificarea Romaniei...). Dar si fara Olanda si Italia, chiar v-am pupat. Eu la Jamaica - Islanda nu o sa ma uit cu siguranta. Hai sa incerc sa dau si un pronostic hilar...: Rusia ajunge in semifinale. Asa ca, thanks, but no thanks!

christiano0
christiano0  •  14 Noiembrie 2017, 10:50

Eu m-am bucurat...si arbitrajul a fost ok, daca ar fi asa cum vor analistii TV, s-ar juca numai la 11 m. Meciul a fost grozav, atac albastru furibund vs aparare galbena inteligenta.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează