INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  METROSPORT

FOTO Ea îl așteaptă acasă » Consolare sexy pentru portarul Argentinei

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 10:38

Franco Armani nu a avut o experineță prea reușită la acest Campionat Mondial. Introdus pe teren în meciurile cu Nigeria din grupe și Franța din optimi, portarul de la River Plate a luat cinci goluri, a fost eliminat și se va întoarce acasă.

Aici îl așteaptă, însă, frumoasa lui iubită, Daniela Rendon, una dintre cele mai frumoase fotomodele din America de Sud. Tânăra originară din Columbia l-a cunoscut pe Armani în perioada în care acesta a jucat la Atletico Nacional.

Cei doi s-au căsătorit la doar trei luni după ce s-au cunoscut și au rămas la fel de îndrăgostiți.

Armani fusese luat la Mondial ca al treilea portar, însă după evoluțiile lui Caballero din primele două meciuri a ajuns titular în celelalte partide. Fără succes, însă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vasy86le
vasy86le  •  02 Iulie 2018, 11:03

Asta e sotia/iubita la voi ma? un premiu de consolare? penibililor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează