INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA CAMPIOANĂ MONDIALĂ

FOTO Griezmann, felicitat și invitat la Montevideo de președintele Uruguayului: "Nu vă voi putea mulțumi niciodată!"

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 10:38

Președintele Tabaré Vazquez vrea să-i mulțumească personal pentru gestul făcut de a purta pe umeri steagul alb-albastru la conferința de presă de după finala câștigată cu Croația.

Antoine Griezmann a mărturisit că e și "puțin" uruguayan datorită legăturii speciale cu Godin, colegul de la Atletico, dar poate deveni un pic mai mult.

Președintele Tabaré Vazquez i-a transmis că-l așeaptă la Montevideo pentru a-i mulțumi personal după gestul făcut după finala CM cu Croația (4-2). Șeful statului sud-american a ținut să-l felicite pe noul campion mondial francez, la fel ca pe toți les Bleus, printr-o scrisoare.

Steag de la fotoreporter

Cunoscut ca un mare amator de fotbal, Vazquez a făcut abstracție că selecționata lui Deschamps a eliminat Uruguayul în "sferturi" (2-0): "Nu vă voi putea mulțumi niciodată atât de mult pe cât a însemnat să îmbrăcați drapelul nostru național pe umeri la conferința de presă, la Moscova". Grizou, al cărui naș de botez al fetiței sale, Mia, este Diego Godin, i-a satisfăcut rugămintea unui fotoreporter celest și chiar a purtat steagul cu mândrie. Jucătorul lui Atletico Madrid a declarat că vrea să meargă în decembrie în concediu în Uruguay.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close