CM 2018    •   AMENINȚĂRI

FOTO Imagini revoltătoare! Messi și Ronaldo, ținta fanaticilor din ISIS: "Terenul va fi acoperit cu sângele vostru!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Joi, 17 Mai

ISIS a lansat încă o serie de amenințări înaintea Campionatului Mondial din Rusia, principalele ținte fiind Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.  • Campionatul Mondial din 2018 se desfășoară în Rusia, în perioada 14 iunie - 15 iulie.

Câștigătorii ultimelor 10 Baloane de Aur, Messi și Ronaldo, au apărut într-o imagine distribuită de un grup pro-ISIS. Deasupra unor imagini macabre apare un mesaj la fel de tulburător: "Terenul va fi acoperit cu sângele vostru!".

1

Nu a fost singura imagine amenințătoare lansată în mediul online. Un poster cu un militant ISIS înarmat cu o grenadă urcă treptele unui stadion, iar mesajul este unul elocvent: "Victoria va fi a noastră!".

2

 Argentina face parte din grupa D a Mondialului, alături de Croația, Islanda și Nigeria, în timp ce Portugalia a fost distribuită în grupa C, cu Spania, Iran și Maroc.

Vezi și: CAMPIONATUL MONDIAL 2018. S-au anunțat primele liste de convocări pentru CM » Pe ce superjucători mizează Argentina și Brazilia la Mondialul din Rusia 

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

Fettik Oscar  •  17 Mai 2018, 19:58

***

Nicu Valentin Vasiliu  •  17 Mai 2018, 14:03

aproape deficare data cand intru pe gsp.ro ma intreb de ce mai intru in acest mediu intoxicat cu oameni care *** doar pt niste bani care le intretine bucuria falsa pe care o traiesc .

badeadorian  •  17 Mai 2018, 13:36

Se rezolva ceva daca postati aiureala asta ??? Dispare isis ?? sau devini rusii mai vigilenti ??? ... gretos !!!!

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase