INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA

FOTO Leo Messi și Kun Aguero, mesaj savuros pe ușa camerei 221 :)

FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 20:32

Lionel Messi (30 de ani) și Sergio Aguero (30 de ani) au intrat pe ultima sută de metri înaintea Campionatului Mondial din Rusia. 

Argentina este cazată în Bronnitsy, un orășel aflat la 60 de kilometri de capitala Moscova. Sud-americanii beneficiază de o bază de pregătire de 5 stele, cu 4 terenuri de fotbal, piscină interioară, sală de jocuri sau cinematograf.

Camera 221 a hotelului găzduiește starurile naționalei "pumelor", Leo Messi și Kun Aguero. Cei doi au agățat pe ușă un mesaj care a devenit viral: "Nu deranjați! Eroi în repaus".

Argentina face parte din grupa D a Campionatului Mondial din Rusia, alături de Croația, Islanda și Nigeria. 

foto Vezi imagini de la antrenamentul de astăzi al Argentinei!

Vezi și:  VIDEO + FOTO L-am urmărit pe Modrici la prima apariție a Croației în Rusia. Fiecare antrenament e ca o finală de Ligă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează