INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - MEXIC, LUNI, 17:00, TVR 1, GSP.RO

GALERIE FOTO GENIAL! S-au vopsit ca românii în '98 » Naționala care va fura toate privirile în continuarea Mondialului

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2018 23:09

Javier Chicharito Hernandez și Miguel Layun s-au făcut blonzi înaintea duelului cu Brazilia din optimile de finală ale CM, după modelul patentat de România în 1998. 

  • Brazilia - Mexic se joacă mâine, de la 17:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Imaginea cu tricolorii blonzi a rămas în antologia fotbalului. După victoriile contra Columbiei, scor 1-0, și Angliei, scor 2-1, România era deja calificată în optimile de finală ale CM. Un pariu între Dan Petrescu și Anghel Iordănescu a fost motivul care a dus la schimbarea înfățișării.

Vedetele mexicanilor au preluat modelul și l-au adus în Rusia. Chicharito și Layun și-au surprins colegii la ultimul antrenament dinaintea înfruntării cu Brazilia.

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Iulie 2018, 16:58
Postat de cpt.ahab pe 02 Iulie 2018, 09:28

Chestia cu vopsitul în cap a fost cea mai rușinoasă acțiune a naționalei noastre la un turneu final. Un moment de un penibil rar întâlnit.

De acord.Macar Iordanescu putea sa nu se vopseasca.

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  02 Iulie 2018, 11:06

Da' ce-au facut bai geniu pustiu ? Au facut un egal dupa doua victorii! Era meciul trei si au lasat-o mai moale ! Apoi au pierdut in fata imensei echipe a Croatiei luiBoban si Suker ! Dintr-un penalty ! Dar daca apareau cu mainile tatuate ca ciudatii de astazi , care parca sint covoare persane era mai onorant? S-au alintat si ei ! Erau tineri, valorosi, plini de bani si foarte cunoscuti! Gata , ati sarit voi, pudibonzii lumii sa strambati din nas la orice! Eu i-am iubit si asa! Hai sa ne dam gogoneti !!!

gilos
gilos  •  02 Iulie 2018, 10:18

N-am gustat deloc acea vopsire a tricolorilor din '98, mai bine se concentrau pe fotbal si faceau si ei ceva rezultate... Bulgarii si croatii, cu lot comparabil cu al nostru au prins semifinale de CM

Vezi toate comentariile (6)
Comentează