INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - AUSTRALIA 2-1

Griezmann a fost omul victoriei Franței cu Australia, 2-1, dar cea mai tare declarație a dat-o Pogba: "Pot marca cu nasul, urechile, cu orice"

Antoine Griezamann FOTO: Guliver/GettyImages
Antoine Griezamann FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 15:29

Antoine Griezmann (27 de ani) a transformat un penalty obținut tot de el în victoria Franței împotriva Australiei, scor 2-1 (vezi detalii AICI!), și a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei.

"Vreau ca în viitor să joc mai bine. Important este că a câștigat echipa, dar mai avem mult de muncă. Putem și trebuie să facem mai mult de-atât. Cu această victorie vom fi mai liniștiți, vom trata altfel următoarele două partide din grupă. Va fi complicat, trebuie să fim pregătiți. Trebuie să ne găsim ritmul, sistemul și automatismele. Să ne obișnuim cu atmosfera și cu presiunea.

Știm că nu am făcut o primă repriză bună. Era necesar ca domnul antrenor să ne mobilizeze la pauză. Oricum nu suntem încă la nivelul care trebuie să fim", a declarat Griezmann, conform L'Equipe.

Didier Deschamps (49 de ani), selecționerul Franței: "Nu a fost simplu, dar e important că am început cu dreptul. Ne-a lipsit energia, nu am reușit să avem ruperile de ritm pe care le dorim. Ne trebuie mai multă acuratețe. Am avut mai multe ocazii pe final, ne-am făcut treaba, dar suntem capabili de mult mai mult".

Paul Pogba (25 de ani), autorul golului decisiv al Franței, cu ajutorul lui Behich: "E un meci de Mondial. Aici nu există echipe mici. Australia s-a apărat foarte bine, e o echipă frumoasă. La golul meu am avut un mare ajutor din partea adversarului, dar dacă marchez cu urechile, cu nasul, cu picioarele... Nu contează, important este să intre mingea în poartă".

Samuel Umtiti (24 de ani) a comis un henț în careu în minutul 61, adversarii marcând din penalty la acea fază: "În momentul în care am ridicat mâna, am crezut că mingea trecuse deja. Am reușit să-mi revin și să mă concentrez la meci datorită colegilor. Îmi asum eroarea. E bine totuși că am învins".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  16 Iunie 2018, 16:41

Cea mai varza Franta,plictisitoare.Merita un egal Australia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează