INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GRUPA E / SERBIA - BRAZILIA (AZI, ORA 21:00, TVR1)

Serbia-Brazilia: absență imensă pentru sud-americani! Jucătorul-cheie e OUT de la Mondiale

Neymar și Douglas Costa, foto: reuters
Neymar și Douglas Costa, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 10:37

Mijlocaşul lui Juventus, Douglas Costa, cel care a schimbat jocul Braziliei în meciul cu Costa Rica, 2-0, acuză probleme medicale şi ar putea rata chiar tot restul turneului final.

Pentru meciul decisiv contra Serbiei, brazilienii nu vor putea conta pe mijlocaşul Douglas Costa, care are dureri musculare la coapsa dreaptă.

"De vină sunt antrenamentele pe care le face Tite. La Juve era mai uşor, Douglas nu a avut acolo probleme de acest gen. El s-a plâns la ultimele şedinţe de pregătire", acuză soţia fotbalistului. Selecţionerul Tite a anunţat deja că Douglas nu va fi pe teren cu Serbia.

Pauză de 15-20 de zile

Brazilia pierde jucătorul care a revitalizat echipa în repriza secundă a întâlnirii cu Costa Rica, câştigată greu, în prelungiri, cu golurile lui Coutinho şi Neymar. Ultimul, chiar din pasa lui Douglas Costa.

Problema nu e însă doar pentru partida cu Serbia, ci pare a fi mai gravă. Potrivit informaţiilor din tabăra braziliană, mijlocaşul ar avea nevoie de o perioadă de pauză de 15-20 de zile pentru a fi apt de joc.

Ceea ce ar putea fi echivalent chiar cu finalul Mondialului pentru Douglas Costa. Soţia sa, fotomodelul Louise Ramos, mai speră: "Poate că, totuşi, ar putea să-şi revină mai devreme, după 10 zile". Deocamdată, nu e însă nimic sigur.

"Presiunea e pe Brazilia"

Atacantul Serbiei, Alexandar Mitrovici, este convins că echipa sa poate furniza surpriza împotriva Braziliei: "Cu puține lacrimi și ajutor divin, putem să câștigăm. Suntem sârbi, pentru noi nimic nu e imposibil! Presiunea e pe Brazilia, care nu e obișnuită să iasă din competiție din faza grupelor. Noi nu avem nimic de pierdut".

"Tragi pe poartă, îți dau bani!"

Brazilia mai respiră datorită lui Coutinho. A dat două dintre cele 3 goluri ale sud-americanilor la acest CM,  primul, cu un șut de la distanță. N-a fost mereu așa. În copilărie, era grăsuț și dribla foarte mult, dar nu trăgea la poartă. Ca să-l convingă, tatăl său a găsit o metodă. Îi dădea bani pentru fiecare șut la poartă și cadrat. Iar azi, starul Barcei a devenit unul din cei mai de temuți șuteuri carioca.

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andrei.33
andrei.33  •  27 Iunie 2018, 11:35

click-bait

submarina
submarina  •  27 Iunie 2018, 11:14

Brazilia nu va avea probleme cu Serbia...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează