INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY - FRANȚA 0-2

VIDEO+FOTO Vis terminat pentru Uruguay! Franța învinge cu 2-0 și merge în semifinale

Foto: Reuters +34   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 18:54

Franța este prima echipă calificată în semifinalele Campionatului Mondial. Formația lui Didier Deschamps a trecut fără prea multe probleme de Uruguay, scor 2-0.

  • În semifinale, Franța va juca împotriva învingătoarei dintre Brazilia și Belgia pe 10 iulie, de la ora 21:00

Varane a deschis scorul în minutul 40, cu o lovitură de cap bine plasată. S-a făcut 2-0 în minutul 61, când Griezmann a trimis un șut de la mare distanță, slab, însă Muslera a scăpat mingea în poartă.

Fără Cavani, lăsat doar pe bancă din cauza accidentării din meciul cu Portugalia, formația "celestă" n-a contat în atac și a părăsit competiția.

URUGUAY - FRANȚA 0-2 (Varane 40, Griezmann 61)

Uruguay: Muslera - Caceres, Giménez, Godin, Laxalt - Nandez, Torreira, Bentancur, Vecino - Suarez, Stuani
Rezerve: Campana, M. Silva, Coates, De Arrascaeta, M. Gomez, M. Pereira, C. Rodriguez, C. Sanchez, G. Silva, Cavani, Urreta, Varela
Antrenor: Oscar Tabarez

Franța: Lloris - Pavard, Varane, Umtiti, L. Hernandez - Pogba, Tolisso, Kante, Griezmann, Giroud - Mbappe
Rezerve: Areola, Mandanda, O. Dembele, Fekir, Kimpembe, Lemar, B. Mendy, N'Zonzi, A. Rami, D. Sidibe, Thauvin
Antrenor: Didier Deschamps

Arbitru: Nestor Pitana (Argentina)
Stadion: Nizhny Novgorod

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (87)
ando89
ando89  •  06 Iulie 2018, 20:40
Postat de saviola2_8 pe 06 Iulie 2018, 19:32

Acasa om bun. Am stat putin dar o sa merg o saptamana in August.

Să fie cu noroc și vreme bună, că de meritat sunt sigur:) Ca să apreciezi binele cu adevărat, nu trebuie să te plictisească tot timpul:)

xnread
xnread  •  06 Iulie 2018, 20:09
Postat de xnread pe 06 Iulie 2018, 20:08

Înțeleg domnule, totuși știți ceva? Câteodată mă întreb cât de reale sunt unele afirmații, și ca să continui, aici, cum e posibil, putându -se tasta vrute și nevrute, ori dacă preoponentul chiar se regăsește în locul precizat de el însușI. :)

preopinentul* corectorul:)

xnread
xnread  •  06 Iulie 2018, 20:08
Postat de daweroirl pe 06 Iulie 2018, 19:53

mane ,tu ai crescut in alta civilizatie si se vede ,ai alta exprimare ,alte orientari si mult ,mult bun simt ,el ,din pacate ,precum multi romani plecati peste hotare ,nu au asimilat nimic din ceea ce au trait si traiesc acolo unde se afla ,au ramas aceeasi romani care au plecat din ro ,ce vrei sa-ti zic ca sunt unii in Irlanda care si-n ziua de azi prefera sa-si aduca lada cu ceapa din ro si porcul ,vinul etc ,de parca acolo n-ar fi ,nu inteleg de ce mai pleaca cata vreme raman tot acolo jos la civilizatia din ro ...

Înțeleg domnule, totuși știți ceva? Câteodată mă întreb cât de reale sunt unele afirmații, și ca să continui, aici, cum e posibil, putându -se tasta vrute și nevrute, ori dacă preoponentul chiar se regăsește în locul precizat de el însușI. :)

Vezi toate comentariile (87)
Comentează