INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PERU - DANEMARCA 0-1

VIDEO + FOTO Avalanșă de ratări în Peru - Danemarca, 0-1! Europenii au tremurat, dar au luat toate punctele

FOTO: Reuters +12   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 16 iunie 2018 16:30

Peru și Danemarca au oferit un spectacol deosebit în primul lor meci de la CM 2018. Danezii s-au impus cu 1-0, grație reușitei lui Poulsen, la capătul unui meci în care peruanii au ratat câteva ocazii monumentale.

Ajunși iar la un Mondial după o pauză de 36 de ani, peruanii și-au cântat imnul cu ochii închiși și din tot sufletul. Au și jucat la fel, amestecând totul cu tehnică sud-americană. Stadionul era alb-roșu, culori comune, cu peruvienii mai fierbinți.

Cueva după Messi

Poulsen (3) are o intervenție de penalty la Flores, dar arbitrul gambian Gassama nu înțelege nimic. Carrillo îl întinde pe Schmieichel, Kjaer abia îl oprește pe Farfan. Danezii au posesie, nu și sclipire. Poulsen bagă "coasa" la Cueva. Iar penalty! Gassama, nimic! I se șoptește de la colegi și o pune pe VAR. Dar Cueva, din prea mult elan, trage peste. Al doilea după Messi. Nu mai știu sud-americanii să bată penaltyuri?!

Peru, ce risipă de ocazii!

Danezii revin mai decisi, dar tot peruanii zboară pe contre. Și sunt ei prinși descoperiți, iar Poulsen finalizează după o acțiune blitz. Intră și "suspendatul" Guerrero. Se joacă pe totul sau nimic. Farfan (69) e la 10 cm de egalare. Danemarca se apără la disperare. Poulsen e și fundașul providenței. Guerrero dă un "călcâi" de infarct, Schmeichel scoate la Farfan, Gallese la Ericksen. Finalul e dramatic, dar tabela rămâne încremenită. La fel ca zecile de mii de fani din Peru, cărora nu le vine să creadă.

FINAL PERU - DANEMARCA 0-1 (Poulsen 59)
*Cueva a ratat un penalty în minutul 45+1  

ECHIPELE DE START:

Peru: Gallese - Advincula, Rodriguez, Ramos, Trauco - Tapia, Yotun - Carrillo, Cueva, Flores - Farfan
Rezerve: Caceda, J. Carvallo, Aquino, Araujo, Cartagena, Corzo, Guerrero, Hurtado, Loyola, Polo, Ruidiaz, Santamaria

Danemarca: Schmeichel - Larsen, Christensen, Kjaer, Dalsgaard - Delaney, Eriksen, Kvist - Sisto, Jorgensen, Poulsen
Rezerve: Lossl, Ronnow, Braithwaite, Cornelius, Dolberg, V. Fischer, Jorgensen, Knudsen, Krohn-Dehli, Lerager, Schonne, Vestergaard

***

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  17 Iunie 2018, 08:07
Postat de radookoo pe 16 Iunie 2018, 21:32

Imi e ciuda pe ei ca nu sunt inteligenti acolo cand trebuie sa bage mingea in poarta! Puteau s aii bata si cu 3-0 sau chia 4-0 la cum au jucat.Ok,au avut si ghinion.Dar ei si l-au facut cu mana lor! Si ultima faa,cand sa arunce de la margine...Dar ce au crezut?! Ca arbitrul fluiera sfaersitul meciului doar dupa ce dau ei gol?!!! Sunt dezamagit de cum au jucat in atac! Dupa parerea mea nu trec de grupe!

În 50 ani de fotbal, n-am văzut asemenea looseri !!! Speriaţi de bombe în momentul golului, haotici şi pierduţi în spaţiu şi în ultimele secunde...

harry_porker
harry_porker  •  16 Iunie 2018, 22:46
Postat de danieliorga2000 pe 16 Iunie 2018, 22:28

Peru nu are antrenor...pacat. Joaca ca in 1930, driblinguri, suturi cu calcaiul. O echipa plina de valori si dezorganizata iar Danemarca organizata dar fara valori. Nu poti sa iubesti fotbalul si sa nu tii cu Peru, dar nu se mai joaca asa baieti, sunteti cu 88 ani in urma.

Cum nu are antrenor? Are, argentinian :)

danieliorga2000
danieliorga2000  •  16 Iunie 2018, 22:28

Peru nu are antrenor...pacat. Joaca ca in 1930, driblinguri, suturi cu calcaiul. O echipa plina de valori si dezorganizata iar Danemarca organizata dar fara valori. Nu poti sa iubesti fotbalul si sa nu tii cu Peru, dar nu se mai joaca asa baieti, sunteti cu 88 ani in urma.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează