INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DANEMARCA - AUSTRALIA 1-1

FOTO + VIDEO Danemarca și Australia au remizat, 1-1, în primul meci al zilei de la Mondial » Nordicii au început furibund, dar au fost la un pas să piardă în final! Cum arată situația din grupă

FOTO: Reuters +25   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 17:09

Danemarca și Australia au încheiat la egalitate, 1-1, cel de-a treia partidă din Grupa C de la Campionatul Mondial. Nordicii au acumulat 4 puncte și se pregătesc pentru cel mai dificil meci, cu Franța, în timp ce "cangurii" au câștigat primul punct de la acest turneu final. 

Danezii au început energic meciul și au deschis scorul încă din minutul 7. Christian Eriksen, starul celor de la Tottenham, a înscris cu o execuție genială din interiorul careului după o fază spectaculoasă.

Nordicii au continuat să domine partida și nu le-au permis australienilor să se apropie de poarta lui Schmeichel. Egalarea a venit neașteptat, în minutul 38, "cangurii" primind un penalty după intervenția VAR în urma unui henț comis în careu de Poulsen. Căpitanul Mile Jedinak a înscris fără emoții și a stabilit scorul pauzei.

Reprizei secunde i-au lipsit spectaculozitatea și ritmul primelor 45 de minute. Atât Australia, cât și Danemarca au fost palide în ofensivă și nu au mai creat aproape deloc pericol.

Australienii puteau da lovitura în minutul 71, dar trasorul lui Aaron Mooy de la 25 de metri s-a dus puțin peste poartă. Tot Australia a fost la un pas de golul victoriei în minutul 88, dar Kasper Schmeichel a salvat miraculos două ocazii mari ale "cangurilor".

Al doilea meci al zilei din Grupa C se joacă azi, de la ora 18:00, când Franța se duelează cu Peru. Partida va fi liveVIDEO+TEXT pe GSP.ro și în direct la TVR1 și TVR HD.

40.727 de spectatori
au fost prezenți la meciul disputat pe Cosmos Arena din Samara

Danemarca - Australia 1-1
Au marcat: Eriksen '7 / Jedinak '39 p. 

Danemarca: K. Schmeichel - Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Larsen - Delaney, Schone, Eriksen - Poulsen, Jorgensen, Sisto
Rezerve: Ronnow, Lossl, Vestergaard, Braithwaite, Cornelius, Dolberg, Fischer, M. Jorgensen, Knudsen, Krohn-Dehli, Lerager
Antrenor: Age Hareide

Australia: Ryan - Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich - Jedinak, Mooy - Leckie, Rogic, Kruse - Nabbout
Rezerve: Vukovici, Jones, Arzani, T. Cahill, Degenek, Irvine, Juric, Luongo, J. Mclaren, Meredith, Petratos
Antrenor: Bert van Marwijk

Arbitru: Antonio Miguel Mateu Lahoz (Spania)
Stadion: Cosmos Arena (Samara)

Danemarca e lider în Grupa C, cu 4 puncte, dar așteaptă deznodământul partidei Franța - Peru. Australienii câștigă primul punct la acest Mondal, dar șansele "cangurilor" la calificare sunt mici.

Clasament Grupa C

1. Danemarca 4p (2 meciuri)
2. Franța 3p (1 meci)
3. Australia 1p (2 meciuri)
4. Peru 0p (1 meci)
 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Iunie 2018, 17:14
Postat de cpt.ahab pe 21 Iunie 2018, 16:54

Parafrazându-l pe Topârceanu: "Când se ia câte-o măsură/Marocu' înjură/Pe arbitrul cârnățar/Și-l întreabă fără noimă:/ Ce-ai cu noi, mă/ De ce n-apelezi la VAR?!":)))

sistemul VAR cred ca are montat pe un alt sistem VAV (Video assistant VAR) care le spune baietiilor cand sa dea drumul si cand nu VAR. pentru marocani s-a oprit robinetul cu var.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Iunie 2018, 16:54
Postat de dinamo_fan pe 21 Iunie 2018, 15:41

Sa ne explice si cei de la VAR cum la meciul de ieri al Portugaliei nu s-a cerut VAR la 2-3 faze identice de hent in careu ???

Parafrazându-l pe Topârceanu: "Când se ia câte-o măsură/Marocu' înjură/Pe arbitrul cârnățar/Și-l întreabă fără noimă:/ Ce-ai cu noi, mă/ De ce n-apelezi la VAR?!":)))

utraian
utraian  •  21 Iunie 2018, 15:43

:))))) "Poate da nastere la un suspans la poarta Australiei". Cornel Pumnea era mic copil pe langa asta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează