INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - MEXIC 2-0

VIDEO + FOTO Neymar a fost imperial cu Mexic și a adus calificarea în sferturi » Gol și pasă de gol pentru decarul Seleção

Foto: Reuters +26   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 19:01

Brazilia a învins Mexic, 2-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale Mondialului. Superstarul Neymar a deschis scorul în repriza secundă și tot el a contribuit decisiv la golul doi, reușit de Firmino în final. 

Mexic a făcut o figură frumoasă în acest meci și, spre deosebire de Rusia, care a ales să se apere în permanență în meciul cu Spania, a fost extrem de curajoasă și ofensivă cu Brazilia. Mexicanii au avut două ocazii notabile în primele 20 de minute, dar Lozano a fost blocat de fiecare dată.

Brazilienii au contat pentru prima oară în acest meci în minutul 25, dar șutul lui Neymar a fost blocat de Ochoa. Tot Neymar și Ochoa au fost în prim plan la o altă ocazie a brazilienilor, în minutul 33, dar portarul mexicanilor a fost din nou inspirat și a respins.

Deschiderea de scor a venit în minutul 51, la capătul unei faze superbe orchestrate de Willian și Neymar. Starul lui PSG a ajuns la finalizare, după ce în prealabil reușise o pasă superbă cu călcâiul, și nu a ratat.

Mexicanii nu s-au lăsa descurajați și au continauat să atace, dar goalkeeperul Alisson a respins senzațional șutul lui Carlos Vela din minutul 61.

Până la urmă, tot Brazilia a fost cea care a marcat. Neymar a scăpat singur în minutul 88, șutul său a fost deviat de Ochoa, dar ricoșeul a fost unul fericit pentru Seleção. Nou-intratul Firmino a fost atent și a împins mingea în poartă, propulsând-o pe Brazilia în sferturi.

Brazilia: Alisson - Fagner, Silva, Miranda, Filipe Luis - Paulinho, Casemiro - Willian, Coutinho, Neymar - G. Jesus
Rezerve: Ederson, Cassio, Fred, Fernandinhho, Marcelo, Firmino, Danilo, Taison, R. Augusto, Marquinhos
Antrenor: Tite

Mexic: Ochoa - Alvarez, Ayala, Salcedo, Gallardo - Herrera, Marquez, Guardado - Vela, Chicharitp, Lozano
Rezerve: Corona, Talavera, Aquino, G.dos Santos, J. dos Santos, Fabian, Gutierrez, Jimenez, Peralta, Talavera
Antrenor: Juan Carlos Osorio

Arbitru: Gianluca Rocchi (Italia)
Stadion: Samara

PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR

  • Franța - Argentina 4-3 Detalii AICI
  • Uruguay - Portugalia 2-1 Detalii AICI
  • Spania - Rusia 1-1 (3-4 d.pen.) Detalii AICI
  • Croația - Danemarca 1-1 (3-2 d.pen.) Detalii AICI
  • Brazilia - Mexic 2-0
  • Belgia - Japonia, 2 iulie, ora 21:00, Rostov
  • Suedia - Elveția, 3 iulie, ora 17:00; Sankt Petersburg
  • Columbia - Anglia, 3 iulie, ora 21:00, Moscova
 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (109)
magic4ever
magic4ever  •  03 Iulie 2018, 12:20

Super portar Ochoa, nu stiu cum de nu este la o echipa de top...este in primii 20 de portari din lume...acum un an sau doi a iesit portarul cu cele mai multe interventii din lume...

xnread
xnread  •  02 Iulie 2018, 20:54
Postat de sala_dalles pe 02 Iulie 2018, 20:48

Cu vecinii ma salut si mai discutam si diverse din cind in cind dar de obicei ma grabesc caci traiesc in Capitalism si asta imi ocupa toata ziua ... )) !

Am înțeles domnule. Eu, noi trăim la fel într-o societate democratică, dar am găsit de cuviință că e în interesul tuturor celor implicați să dezvoltăm o relație amicală.:)

sala_dalles
sala_dalles  •  02 Iulie 2018, 20:48
Postat de xnread pe 02 Iulie 2018, 20:43

Frumos domnule, aveți o memorie de invidiat, totuși doream să vă întreb ceva : cu vecinii mai mult sau mai putini apropiati, ca distanță, cum stați, în ce realții vă aflați? Noi, aici, ne vizităm din când în când, o vizită nu foarte extinsă, ca timp, să nu deranjăm. O dată tratează unul, apoi celalalt, cum e echitabil si normal, organizăm câte o activitate etc. Ați dat curs unei astfel de inițiative? Nu-mi închipui că sunteți o persoană atât de izolată.:)

Cu vecinii ma salut si mai discutam si diverse din cind in cind dar de obicei ma grabesc caci traiesc in Capitalism si asta imi ocupa toata ziua ... )) !

Vezi toate comentariile (109)
Comentează