INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - NIGERIA, MARȚI, 21:00, TVR 1, GSP

Maradona vrea să intre în cantonamentul Argentinei alături de alte legende ale "pumelor": "Ăsta e planul meu"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 13:04

Diego Maradona, fost campion mondial cu Argentina în 1986, este prezent în Rusia la Campionatul Mondial și suferă din cauza rezultatelor slabe.

Fostul jucător a vorbit pentru o televiziune din Venezuela, TeleSur, și a propus ca el și alte glorii ale Argentinei să vină în cantonament și să stea de vorbă cu jucătorii și cu selecționerul Jorge Sampaoli.

"Sunt foarte trist din cauza a ceea ce se întâmplă. Acum după victoria Nigeriei, s-a deschis o portiță și trebuie profitat. Aș vrea să am o discuție cu jucătorii. Eu, Pumpido, Goycochea, Caniggia, Troglio, Passarella sau Valdano. Băieți, trebuie să ne apărăm onoarea. Am avut probleme mari contra Croația. Acum cel mai greu nu fi cu Nigeria. Cel mai greu va fi să luptăm cu limitele noastră și să înțelegem ce vrea antrenorul", a declarat Maradona în direct la TV.

 

  • Argentina - Nigeria și Croația - Islanda se joacă marți, de la ora 21:00. Meciurile vor fi în direct pe TVR 1  și liveTEXT pe GSP.RO. Argentina trebuie să câștige meciul cu Nigeria, iar Islanda să nu învingă Croația.
Clasamentul grupei D
1. Croația 2 meciuri / 6 puncte
2. Nigeria  2m / 3p
3. Islanda 2m / 1p
4. Argentina 2m / 1p

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
127410928155015
Mick Mare  •  24 Iunie 2018, 18:05
Postat de mihai_bn pe 24 Iunie 2018, 13:54

Sper să vă scoată Nigeria fumurile din cap, șmecherilor! Cu Islanda ați dat gol, iar apoi ați jucat cinic, la rezultat, iar când ați fost egalați ați început să cerșiți penalty-uri și să-i scoateți ochii arbitrului când nu vi le acorda. Când v-a dat penalty ați bătut ca niște amatori. În meciul cu Croația ați jucat execrabil! Nigeria a făcut un meci slab contra Croației, însă a făcut un joc frumos, plăcut ochiului, cu Islanda. A jucat atât de natural, chiar și după ce a deschis scorul, atât de sincer și de frumos încât a strâns aplauzele tuturor. Nigerienii nu au refuzat jocul, puteau să facă și ei precum portughezii, care după ce au dat gol cu Marocul, au fost dominați copios de africani. Sper să v-o "coacă" Mikel, Moses, Musa și Iheanacho.

Nu are nicio legatura observatia ta cu ce i se intimpla acum Argentinei. Butoiasul Atomic nu poate fi egalat de niciun Messi, ori altcineva; el vrea ca echipa sa fie cea mai buna din ce se poate obtine la ora aceasta. Eu cred ca nu au nici macar o sansa, probabil ca Nigeria ii va invinge, chiar daca pumele vor face un meci incredibil; e tirziu.

delphy08
delphy08  •  24 Iunie 2018, 14:13

Orice ar face Maradona ramane nr.1...Daca ar intra si in poarta Argentinei,echipa va avea alt spirit si ar avea o sansa...De un lider ca Diego are nevoie Argentina...Messi e cel mai bun fotbalist,dar fotbalul nu se joaca 1 la 1 si pe prietenii ,se joaca in echipa...La argentinienii,Messi are echipa lui,de prieteni,mai sunt vreo 2,3 care ar vrea sa aiba si ei echipa lor,,cei ce nu joaca titulari ,,cred ca acest lucru se intampla din cauza lui Messi si cand intra joaca doar pentru ei,iar selectionerul Sampaoli nu mai are autoritate asupra grupului.Cum le-o fii norocul,,ca Nigeria a mai dat sanse ,dar sa fim realistii poarta nu au ,apararea scartaie ,,la mijloc au probleme mari si in atac unde au cei mai multii jucatori valorosi nu se inteleg intre ei..O echipa organizata le da cu terenul in cap,cum si-a furat-o Brazilia cu Germania 7-1 ,chiar la ei acasa...

ando89
ando89  •  24 Iunie 2018, 14:12

Selecționerul Maradona ce a făcut în Africa de Sud?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează