INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - ELVEȚIA 1-1

Nu l-au menajat deloc! Recordul nedorit bătut de Neymar la partida contra Elveției: să fie motivul pentru care nu i-a ieșit nimic?

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2018 23:31

Brazilia n-a fost sigură că-l va avea pe Neymar la primele meciuri de la acest Campionat Mondial. Superstarul lui PSG a forțat și până la urmă a fost în prima echipă la remiza cu Elveția, scor 1-1.

Numai că știind de problemele sale, elvețienii nu l-au menajat absolut deloc pe acesta și au vrut să profite din plin de slăbiciunile din punct de vedere fizic.

Neymar este primul jucător de la acest Campionat Mondial care a fost faultat de cel puțin 10 ori într-un singur meci.

Fotbalistul s-a accidentat în luna februarie la partida dintre PSG și OM. A tras serios și a reușit să se recupereze și a jucat în amicalele cu Croația și Austria.

"A fost un meci foarte dificil, contra unei selecționate foarte bune. Nu ne doream acest rezultat, dar deja ne gândim la următorul meci. Din nefericire am primit acel gol, dar trebuie să ne gândim la următorul meci. Important este ca echipa să câștige și să joace bine, nu golul meu. Asta trebuie să fie mentalitatea" Coutinho după meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
spinoza
spinoza  •  18 Iunie 2018, 13:08
Postat de sibelius pe 18 Iunie 2018, 11:56

Daca esti Brazilia si vrei titlul mondial bati in orice conditii o echipa mediocra ca Elvetia. Daca esti o echipa mediocra faci o tragedie din arbitraj.

N-a facut nimeni "o tragedie" spuneam doar ca s-a viciat rezultatul! Uneori cu echipele mici, care practica antifotbal te descurci mai greu! Oricum Brazila castiga CM!

sibelius
sibelius  •  18 Iunie 2018, 11:56
Postat de spinoza pe 18 Iunie 2018, 10:46

Echitabil? Elvetienii sa multumeasca arbitrului. Viciere de rezultat cu toate sistemele lor decacat!

Daca esti Brazilia si vrei titlul mondial bati in orice conditii o echipa mediocra ca Elvetia. Daca esti o echipa mediocra faci o tragedie din arbitraj.

spinoza
spinoza  •  18 Iunie 2018, 10:46
Postat de bridges pe 18 Iunie 2018, 05:06

Rezultat echitabil... Golul lui Cuthinho, o bijuterie, cel mai frumos de pana acum.

Echitabil? Elvetienii sa multumeasca arbitrului. Viciere de rezultat cu toate sistemele lor decacat!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează