INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SELECȚIONER

OFICIAL Argentina are un nou selecționer » Cine e alesul Federației după demisia lui Sampaoli și de ce decizia nu e una permanentă

Scaloni, în dreapta, a fost secundul lui Sampaoli la Mondialul din Rusai // Foto: Twitter 
SportMediaset.it
Scaloni, în dreapta, a fost secundul lui Sampaoli la Mondialul din Rusai // Foto: Twitter SportMediaset.it

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 19:42

Argentina, una dintre marile dezamăgiri de la Mondialul din Rusia, va avea un nou selecționer. Unul interimar, până Federația va găsi un înlocuitor de top pentru Sampaoli.

Lionel Scaloni (40 de ani) va deveni selecționerul interimar al "pumelor" după ce Jorge Sampaoli, antrenorul care a pregătit naționala lui Messi la acest Mondial, a fost demis. 

Scaloni a fost secundul lui Sampaoli la Mondialul din Rusia, unde Argentina a fost eliminată în optimi de Franța, în celebrul meci câștigat de francezi cu 4-3. Scaloni nu are un CV impresionant: până acum, a fost doar secund la FC Sevilla și la naționala Argentinei. 

Acesta îl va avea secund pe Pablo Aimar (38 de ani), cel care în ultimul an a ocupat funcția de selecționer al naționalei U17 a Argentinei.

"În perioada următoare vom decide cine va prelua permanent postul de selecționer. Vom avea nevoie de timp pentru a lua cea mai înțeleaptă decizie", a declarat Claudio Tapia, președintele Federației Argentiniene, potrivit site-ului oficial al FIFA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
joschilotii
joschilotii  •  04 August 2018, 00:01

"Jorge Sampaoli, antrenorul care a pregătit naționala lui Messi". De ce boss e nationala lui Messi? Nu zic ca n-a jucat mare lucru, nicidecum. Dar de ce nu-i nationala lui Higuain, DiMaria, Aguero etc? Ca doar a fost o echipa formata numai din vedete, de ce in mintea doar el tre sa plateasca factura? Pt ca tatuatul ala nu stia sa-si faca meseria si il intreba intr-una pe cine sa bage? (ca doar aici am citit articolul)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează