INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - NIGERIA, MARȚI, 21:00, TVR 1, GSP

Sampaoli e cu bagajele la ușă, dar visează la trofeul CM: "Cu Nigeria e prima din cele cinci finale care ne-au rămas"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 22:24

Jorge Sampaoli, selecționerul Argentinei, a vorbit despre meciul cu Nigeria, de marți ora 21:00, și despre șansele de calificare în optimile Campionatului Mondial.

"Ambele echipe vor încerca să se califice. Va fi un duel atractiv. Dacă vom evolua cu jucătorii consacrați (n.r. Banega, Di Maria, Higuain), va fi pentru că este un meci delicat. E normal să joace fotbaliștii cu mai multă experiență. Important este ca jucătorii să lupte până la ultima picătură de transpirație. Sunt sigur că va fi cea mai bună variantă a Argentinei.

A fost o săptămână dificilă, după o înfrângere care doare. Sunt convins că echipa va ieși cu energia necesară pentru a câștiga. Trebuie să muncim pentru a ne atinge obiectivul. Avem argumente pentru a câștiga și a ne califica. Sunt un antrenor cu entuziasm.

Pentru binele Argentinei, sperăm ca Messi să atingă mingea de mai multe ori decât în meciul cu Croația.

Trebuie să jucăm cu inima. Este prima finală din cele cinci care ne rămân", a declarat Jorge Sampaoli la conferința de presă.

  • Argentina - Nigeria și Croația - Islanda se joacă marți, de la ora 21:00. Meciurile vor fi în direct pe TVR 1  și liveTEXT pe GSP.RO. Argentina trebuie să câștige meciul cu Nigeria, iar Islanda să nu învingă Croația.
Clasamentul grupei D
1. Croația 2 meciuri / 6 puncte
2. Nigeria  2m / 3p
3. Islanda 2m / 1p
4. Argentina 2m / 1p
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează