INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  MAROC

Un portar al unei echipe calificate la Mondial a tras de timp pentru Ramadan

Mouez Hassen, în timpul amicalului cu Portugalia // FOTO: Guliver/ Getty Images
Mouez Hassen, în timpul amicalului cu Portugalia // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat marti, 05 iunie 2018 13:49

Portarul tunisian Mouez Hassen este acuzat că a simulat accidentări în amicalele cu Portugalia și Turcia pentru a le permite jucătorilor musulmani să se hidrateze și să mănânce la marginea terenului.

Tunisienii și-au găsit refugiul pentru a fenta postul negru impus de Ramadan în meciurile de pregătire. Ca să nu aștepte finalul amicalelor jucate cu Portugalia și Tunisia, portarul Mouez Hassen ar fi simulat accidentări în repriza a doua (după ce soarele a apus), provocând intenționat întreruperea partidelor. Colegii musulmani au putut profita pentru a merge la marginea terenului să bea apă și alte energizante și să mănânce curmale!

Au scăpat cu Spania

Goalkeeperul n-a negat faptele când a fost întrebat de colegul său de la Châteauroux, Chaker Alhadhur, dar emoticoanele cu râsete au admis într-un fel șmecheria.

"Time-out"-ul nu ar trebui să se repete sâmbătă, la testul cu Spania, programat la Krasnodar. Pentru că meciul pornește la 21:45 ora locală, după căderea serii. Ramadanul a început pe 16 mai și se va încheia pe 14 iunie, chiar ziua de debut a Mondialului din Rusia.

Vezi și:  Real și Barcelona sunt pe podium, dar un alt club trimite cei mai mulți jucători la Mondial + alte cifre interesante: câți ani are cel mai bătrân jucător convocat și care e cel mai scund fotbalist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close