INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DECLARAȚII

Usain Bolt și-a ales echipa preferată la Mondial: ”Sunt suporter fanatic. Putem lua titlul!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 14 iunie 2018 10:13

Usain Bolt ține cu Leo Messi la acest turneu final. ”Avem o oportunitate excelentă. Dacă jucăm bine, o să ajungem în finală și chiar s-o câștigăm”, a declarat jamaicanul, cel mai rapid om de pe planetă.

Argentina are un suporter special la Mondialul din Rusia. Usain Bolt s-a declarat cucerit de Messi și le ține pumnii jucătorilor lui Jorge Sampaoli la acest turneu final. "Sunt fanatic al Argentinei și avem o oportunitate excelentă. Dacă vom juca bine, putem ajunge în finală și chiar să luăm titlul", a declarat sprinterul jamaican.

"Messi vine de pe altă planetă"

Cel mai rapid om de pe planetă, retras recent din activitate, cochetează insistent cu fotbalul, efectuând mai multe antrenamente și teste cu Borussia Dortmund și Manchester City. A jucat într-un meci caritabil pe Old Trafford și visează să-și găsească o echipă, dar încă nu a convins pe nimeni că are și altceva decât viteză.

Și căpitanul Nigeriei, ultima adversară a "pumelor" în grupă, e fascinat de Leo. "Vine de pe altă planetă. E o încântare să-l admiri pe Messi în teren. De aceea văd Argentina printre favoritele la titlu", spune Obi Mikel.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează