INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DECIZIE TAS

VIDEO + FOTO Cea mai mare gafă din istoria fotbalului! » Calificarea la CM 2018, decisă de TAS: "Dumnezeu știe ce face"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 16:01

Chile a ratat la mustață calificarea la Campionatul Mondial din Rusia. Soarta chilienilor a fost decisă la TAS, după o decizie, culmea, în favoarea lor.

După partida dintre Chile și Bolivia, disputată pe 6 septembrie 2016 și încheiată cu un egal alb, oficialii chilieni au contestat dreptul de joc al unui adversar, Nelson Cabrera. Acesta, originar din Paraguay, nu a îndeplinit criteriile de eligibilitate pentru a evolua sub egida altei țări, iar TAS a decis ca partida să se termine cu scorul de 3-0 în favoarea campioanei Americii de Sud.

Mai mult, verdictul a influențat încă o partidă din grupă. Mai exact, Peru s-a trezit că a câștigat și ea la masa verde partida cu Bolivia, în baza memoriului chilian, după ce cu 5 zile înainte o pierduse pe teren, scor 0-2. 

Cu acele puncte, Peru a prins poziția a 5-a, cea care asigură calificarea la barajul pentru Mondial. Dacă nu făceau memoriu, jucătorii din Chile ar fi fost ei pe 5 acum, cu un punct în fața celor din Peru. 

Nelson Cabrera (34 de ani), fundaș central la Luqueno în Paraguay, a reacționat astăzi, amintindu-le chilienilor de acest fapt: "Dumnezeu știe ce face și își alege perfect momentul".

Citește și: 
VIDEO Prostia care a lăsat-o pe Chile acasă » Cum i-a refuzat Ospina colegului Alexis Sanchez prezenţa la Mondial

VIDEO Campioana Americii de Sud ratează prezența la CM 2018 » Gafă uriașă făcută de Bravo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  12 Octombrie 2017, 04:50

MAI ȘTIM PE UNII DE S-AU DUS CU MILOAGA PE LA T.A.S, PENTRU UN CAMPIONAT ! VIITORUL ~ CAMPIOANA ROMANIEI, VOLUNTARI ~ CÂȘTIGĂTOAREA CUPEI, DINAMO ~ CÂȘTIGĂTOAREA CUPEI LIGII *****

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Octombrie 2017, 21:51
Postat de dinamo_fan pe 11 Octombrie 2017, 20:51

astia de la gsp dupa ce ca promoveaza toti penalii considera cautarea dreptatii la TAS o gafa, dar nu la fel cum au considerat si in vara cand ***. gsp = ***.

acuzatiile sunt grave dar sunt dovedite cu fiecare articol pe care il emanati. promovarea non stop a penalilor in tipp ca cautarea dreptatii la TAS e vazuta ca o gafa.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Octombrie 2017, 20:51

astia de la gsp dupa ce ca promoveaza toti penalii considera cautarea dreptatii la TAS o gafa, dar nu la fel cum au considerat si in vara cand ***. gsp = ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close