INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA

VIDEO Panică în cantonamentul Franței » Unul dintre cei mai valoroși jucători s-a accidentat la antrenamentul de azi

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 19:02

Emoții în cantonamentul naționalei Franței, cu 4 zile înainte de primul meci de la Mondial, programat pe 16 iunie cu Australia.

Kylian Mbappe, starul celor de la PSG, nu a mai putut continua antrenamentul de azi după un contact dur cu coechipierul Adil Rami.  Totuși, accidentarea nu pare să fie una gravă, iar vedeta de 19 ani va fi, cel mai probabil, pe teren în meciul de sâmbătă cu Australia. 

Mbappe, aflat la primul turneu final al carierei, ar trebui să fie titular în atacul Franței, alături de Antoine Greizmann și Olivier Giroud în sistemul 4-3-3 gândit de selecționerul Didier Deschamps. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează