INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - COSTA RICA 2-0

VIDEO Rupt de bucurie! Ce accidentare a suferit selecționerul Braziliei după golul lui Coutinho

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 23 iunie 2018 09:20

Brazilia a învins cu emoții Costa Rica, 2-0, grație golurilor marcate în prelungirile partidei de Philippe Coutinho și Neymar. Selecțioenrul Tite a făcut forțat o tumbă, exultând după golul lui Coutinho, iar din ciocnirea cu rezerva de portar Ederson s-a ales cu o leziune musculară.

S-a recuperat Neymar, chiar a dat și gol și a plâns de fericire, dar s-a accidentat selecționerul. Al doilea cu probleme medicale la acest Mondial, după englezul Southgate, e Tite. Antrenorul de 57 de ani a terminat șchiopătând meciul cu Costa Rica, consecință a celebrării primului gol. Tumba forțată făcută după ciocnirea cu portarul de rezervă Ederson i-a rupt un mușchi al coapsei!

Șchiopăta la vestiare

"Nu este doar o contractură, am simțit cum a pârâit o fibră. ", a povestit cu destul umor Tite, care a La vestiare, durerea a devenit tot mai puternică și apoi a avut nevoie pentru a se ridica de jos de ajutorul goalkeeperului lui Manchester City, Ederson, și al celui de-al treilea portar, Cassio. 

"Bucuria lui e molipsitoare"

Ales pentru a doua oară la acest Mondial omul meciului, Philippe Coutinho era și mai mulțumit că a punctat și Neymar. "Bucuria lui molipsește toată echipa. Dacă el e fericit, și noi ne simțim la fel. De aceea am sărbătorit așa la reușita lui de 1-0. Am fost mai buni de la început și până la final", a mărturisit mijlocașul Barcelonei, coleg și foarte bun prieten cu Neymar încă din adolescență. 

Clasamentul grupei E
1. Brazilia 2 meciuri / 4 puncte
2. Elveția  2m / 4p
3. Serbia 2m / 3p
4. Costa Rica 2m / 0p

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează