INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - ȘAHTIOR SOLIGORSK

VIDEO Iute și furios » Dan Petrescu s-a enervat în primele 10 secunde ale conferinței: „Ce întrebare e asta?!”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 20:50 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 21:28

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a fost iritat de o întrebare care i-a fost adresată înaintea returului cu Șahtior Soligorsk din turul 3 preliminar al Conference League.

  • CFR Cluj - Șahtior Soligorsk se joacă joi, 11 august, la ora 20:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe PrimaSport 1 și DigiSport 2. 
  • În tur a fost 0-0. 
  • Dacă trece de Șahtior, CFR va juca în play-off cu pierzătoarea „dublei” Maribor - HJK, scor 0-2 în tur.  

A durat mai puțin de 10 secunde pentru ca Dan Petrescu să fie deranjat la conferința de presă premergătoare meciului din Gruia.

Federația l-a interzis pe pariorul Șumudică, dar îi vrea selecționeri pe Pancu, simpatizantul criminalului Kadîrov și al tradiției de „a omorî femeile oricând”, și pe Grozavu, bătăușul de jucători!
FRF
Federația l-a interzis pe pariorul Șumudică, dar îi vrea selecționeri pe Pancu, simpatizantul criminalului Kadîrov și al tradiției de „a omorî femeile oricând”, și pe Grozavu, bătăușul de jucători!

Dan Petrescu s-a enervat înainte de CFR Cluj - Șahtior Soligorsk

Întrebat de primul reporter care a luat cuvântul dacă „este sau nu favorită CFR?”, Petrescu a răbufnit:

„Vă place întrebarea asta vouă, după aia să scrieți ce vreți voi în ziar. E favorită cine vrei tu! Ce întrebare e asta?”

Ulterior, pe un ton calm, a adăugat:

„E clar că e 50-50, nu a zis-o și Mario? Dacă ați văzut meciul tur, nu sunt diferențe între noi și ei, nici între Belarus și România, nici între Armenia și România. Se poate întâmpla orice. Nu este diferență nici de lot, nici de bani.

Ambele echipe sunt la fel de bune, inspirația și norocul vor aduce calificarea. Putem avea prelungiri, penalty-uri, unde nu am câștigat niciodată în carieră un meci. Poate mâine va fi primul, cine știe?

Va fi un meci foarte echilibrat, împotriva unei echipe la fel de bune. Cel mai important este să ne calificăm mai departe. Dacă în meciul cu armenii am pierdut și am rămas în Europa, acum am ieși, ceea ce n-ar fi bine pentru nimeni”.

29,66 milioane de eurovalorează lotul lui CFR Cluj. Cel al lui Șahtior doar 10,38

Dan Petrescu: „Dacă altă echipă în afară de CFR mai are 10 meciuri jucate în acest sezon, plec de aici!”

Dan Petrescu a continuat prin a aminti de numărul mare de meciuri jucate de echipa lui în acest sezon: 

„100% CFR are cele mai multe meciuri jucate în acest sezon, indiferent de campionat. Dacă vreo echipă are 10 meciuri oficiale jucate într-o lună, plec de aici, mă duc! Niciuna! 

Dar vrem să avem în continuare cât mai multe meciuri. Știm că e greu, dar mai bine să jucăm decât să stăm acasă și să ne uităm la alții. Le-am cerut băieților să facem tot posibilul să rămânem în Europa.

Adversarul a jucat în meciul tur așa cum a făcut-o acasă cu Maribor, adică nu foarte bune. În deplasare, a fost altă echipă. În Turcia se joacă fără spectatori, poate nu sunt obișnuiți. În returul cu Maribor au dominat din minutul 1 până în 90. 

Vom vedea meciul mâine dimineață. Au fost mult mai ofensivi, mai agresivi, cu multe ocazii. Trebuie să ne așteptăm la orice. Avem nevoie de inspirație, de ajutorul publicului. Cel mai important este să știm să suferim. 

Au jucători buni, i-ați văzut pe cei de atac, brazilianul, vârful togolez de națională, au jucători care driblează. Vor fi momente în care vor domina”.

Ce a declarat Mario Camora înainte de CFR Cluj - Șahtior Soligorsk

Va fi un meci foarte important pentru noi, pentru suporteri și club. Vrem să trecem mai departe, dar va fi un meci foarte greu.

Șahtior este o echipă comabtivă, agresivă, dar trebuie să revenim la forma pe care o aveam în competițiile europene, când le dădeam puține șanse adversarilor.

Important e să fie suporterii lângă noi, să ne ajute, să ne împingă de la spate și să ne bucurăm cu toții la final.

Eu zic că șansele sunt 50-50, la ce am văzut în meciul tur. A fost o partidă echilibrată, ambele echipe au stat foarte bine tactic. Va fi un meci de bătaie, pentru care trebuie să fim pregătiți.

Mai multe știri din Conference League: 

Asistență-record după 5 ani! Câte bilete mai sunt la FCSB - Dunajska Streda + Decizia luată de organizatori

„Sunt câteva semne de întrebare” » Mirel Rădoi a făcut strategia înaintea duelului vital cu Zorya Luhansk: „Sper că vor înțelege cât mai repede”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
Erik
Erik  •  11 August 2022, 10:00

Csa Talpan 2017 are mai multe meciuri, doar ca la ei toate sunt amicale...

icostin66
icostin66  •  11 August 2022, 05:30

Trebuie sa ai *** ca sa-l contrazici pe Dan Petrescu... Omul stie ce vorbeste, diferenta dintre el si popândăii care se produc pe sticla in fiecare seara este incomensurabila... Daca ati vazut meciul Ferencvaros - Quarabag, o sa-i dati dreptate Bursucului fara retineri...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  10 August 2022, 22:45

Respect SuperDan! 100% are dreptate din nou! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close