INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB 5-0

Discurs nemilos al lui Ciprian Marica, după umilința trăită de FCSB în Danemarca: „Jale și prăpăd, o rușine pentru România” » Nici Dică n-a scăpat: „Merită să te faci de râs în halul ăsta?”

Nicolae Dică are o misiune complicată la FCSB / foto: Raed Krishan +20   FOTO
Nicolae Dică are o misiune complicată la FCSB / foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 09:53 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 10:11

Ciprian Marica (37 de ani), fost atacant important al României, aflat în prezent în acționariatul celor de la Farul Constanța, a făcut o analiză fără menajamente a ultimelor evenimente de la FCSB, după ce roș-albaștrii au fost „zdrobiți” pe terenul lui Silkeborg în grupele Conference League, scor 0-5.

Marica și-a îndreptat o bună parte a tiradei sale în direcția tehnicianului roș-albaștrilor, Nicolae Dică, pe care-l acuză că acceptă fără să obiecteze imixtiunile patronului Gigi Becali. Fostul vârf al naționalei mai spune că rezultatul usturător din Danemarca reprezintă o umilință pentru întreg fotbalul românesc.

A „plouat” cu nota 2 după umilința cu Silkeborg » Jucătorii de la FCSB, repetenți pe linie
SILKEBORG - FCSB 5-0
A „plouat” cu nota 2 după umilința cu Silkeborg » Jucătorii de la FCSB, repetenți pe linie

Discurs nemilos al lui Ciprian Marica, după umilința trăită de FCSB în Danemarca: „O rușine pentru tot ce înseamnă România!”

Au spus că menajează jucători pentru Conference League, dar a fost jale și prăpăd. În campionat e tot jale și prăpăd. Să vedem dacă trecerea asta rapidă (n.r. - spre Liga 1) o să funcționeze. Sper că Dică o să reușească să spele rușinea în meciul de la Ploiești.

E o rușine cap-coadă ce s-a întâmplat, e normal ca cei de la Silkeborg să fie și ei șocați de acest scor. O rușine pentru tot ce înseamnă România! Tu nu reprezinți doar FCSB, reprezinți și România. Joci pentru țara ta, nu?

Va fi interesant cum vor gestiona cei de acolo această umilință usturătoare. Merită să-ți asumi aceste umilințe și rușini ca antrenori? Merită să te faci de râs în halul ăsta? Nu ești orice antrenor, ai avut și tu un palmares, un nume, trebuie să ai un mininum de respect față de tine”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena. 

Dacă tu îți permiți astfel de umilințe...Dincolo de faptul că au rămas niște jucători acasă, mai e și vina ta, nu? E jocul tău, rezultatul muncii tale. Vii și spui cu nonșalanță că «nu ne-am ridicat la un nivel bun». Nu e OK nici așa.

- Ciprian Marica, despre Nicolae Dică

Fotbaliștii de la FCSB, ironizați după meci

Jucătorii FCSB au fost apostrofați pe durata reprizei secunde, iar la final cei aproximativ 250 de susținători din tribune le-au scandat refrenul „Rușine să vă fie!”. După meci, în zona ieșirii de la vestiare, o mână de fani i-au așteptat pe elevii lui Dică pentru a face fotografii cu ei. „La poze i-am bătut” și „Avem nevoie de șoferi la firmă, care dintre voi se bagă? Că la fotbal am văzut ce știți” au fost doar câteva dintre reacțiile suporterilor.

VIDEO Nicolae Dică: „Le cer scuze suporterilor pentru acest rezultat”

Citește și alte știri despre FCSB:

NOTE GSP A „plouat” cu nota 2 după umilința cu Silkeborg » Jucătorii de la FCSB, repetenți pe linie

Panduru, mesaj direct pentru FCSB: „Ai pierdut respectul oamenilor” + Marea dezamăgire: „Nici el nu știe ce joacă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
andrei_andropov
andrei_andropov  •  23 Ianuarie 2023, 19:46

sa se faca investigatie la singe si o sa vedeti ca miroase a puscarie

legio.sud
legio.sud  •  07 Octombrie 2022, 16:07
Postat de flick2020 pe 07 Octombrie 2022, 11:29

Faci pe prostul nu ? Nu ai vazut ca au jucat cu echipa a doua? Asta nu scuza cu nimic rezultatul mizerabil, dar nici sa *** aiurea. Cu prima echipa, scorul ar fi fost invers.

Care prima echipa ?!? Aia de câștiga si cu VAR -ul stai puțin sa vezi duminica ce va întristează petrolul .

legio.sud
legio.sud  •  07 Octombrie 2022, 16:03
Postat de flick2020 pe 07 Octombrie 2022, 11:29

Faci pe prostul nu ? Nu ai vazut ca au jucat cu echipa a doua? Asta nu scuza cu nimic rezultatul mizerabil, dar nici sa *** aiurea. Cu prima echipa, scorul ar fi fost invers.

Bai flick ai ajuns de rasul ăstora pe aici și nu te saturi … se vede ca ești bercenar !

Vezi toate comentariile (43)
Comentează