INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB

Dorit de Gigi Becali, n-a mai ajuns la FCSB, dar oferă un sfat echipei lui Dică: „Atenție! Tic-tac, totul e exact acolo!”

Pavol Safranko, într-un duel cu FCSB / Sursă foto: Imago Images
Pavol Safranko, într-un duel cu FCSB / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 11:03 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 11:22

Pavol Safranko a impresionat în tricoul lui Sepsi, în perioada 2019-2021, apoi a ales să plece în Africa de Sud, unde a devenit campion, după care s-a întors la echipa din Sfântu Gheorghe, deși a fost dorit în mod special și de FCSB! 

  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Danemarca și transmit informații de ultimă oră despre meciul dintre Silkeborg și FCSB;
  • Silkeborg - FCSB este programat astăzi, de la ora 19:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Pro Arena.

Gigi Becali a recunoscut public că l-a dorit pe slovacul de 27 de ani în vară: „El a zis că nu vrea să vină pentru că-i e frică să nu-l critic eu. Nu trebuie să-i promit eu. Vom negocia cu el”.

Chiar dacă nu a ajuns să poarte echipamentul roș-albastru, omul care a adus ultima victorie a lui Sepsi în campionat le-a dat un pont roș-albaștrilor în privința deplasării din Danemarca, acolo unde a jucat și el, pentru Aalborg.

Pavol Safranko: „FCSB are calitate” 

„Cred că FCSB are o șansă bună să bifeze primul succes deoarece are calitate. Și când mă refer la calitate, aceasta este superioară la FCSB comparativ cu Silkeborg. 

Dar, atenție!, fotbalul danez este fizic. Și mai este un detaliu în viața din Danemarca, în fotbalul, în mentalitatea oamenilor de acolo: totul funcționează acolo ca un ceas! Tic-tac, totul exact. Au stadioane frumoase, suporteri minunați... Dar, cum am zis, nivelul celor de la FCSB este superior, indiferent de cine va intra pe gazon", a apreciat Safranko pentru GSP.ro.

10 selecțiiare Safranko la prima reprezentativă a Slovaciei

33 de meciuri, 3 goluri și un assist a strâns slovacul în tricoul lui Aalborg

VIDEO Antrenamentul oficial al celor de la FCSB, înaintea duelului din Conference League cu Silkeborg

Citește și alte știri despre FCSB: 

Informații de insider pentru FCSB înaintea duelului cu Silkeborg: „Danezii sunt favoriți, însă românii pot specula un detaliu”

Criza e totală la FCSB: toate vedetele lui Becali sunt la pământ! Cifre horror pentru 3 dintre preferații patronului

Danezul care a scos FCSB din lupta pentru titlu în 2020 le dă ponturi roș-albaștrilor: „Silkeborg preferă acest fotbal. O să vă chinuiți!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează