INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  KARAGANDY - FCSB 2-2, 5-3 D. PEN

EXCLUSIV A pus tunurile pe Becali după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: „Se învârte ca o bicicletă fără lanț! N-a învățat nimic și e înconjurat de așa ziși specialiști care îi spun tâmpenii”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 09:22 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 11:35

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare), iar Gigi Becali a fost criticat de Ionuț Chirilă.

  • Karagandy e pe locul 11 în campionatul intern, după 19 etape, cu 19 puncte. Șahtior e cotată de site-ul Transfermarkt la 6,85 milioane de euro. În comparație, FCSB valorează 32,8 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât adversara din Kazahstan.
  • Toate detaliile despre Șahtior Karagandy - FCSB, AICI!

În această dimineață, Ionuț Chirilă a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre situația complicată de la FCSB și despre greșelile pe care Gigi Becali le face când se implică în alcătuirea echipei de start și în schimbările din timpul partidei.

Gigi Becali, criticat de Ionuț Chirilă după ce FCSB a fost eliminată din Conference League

„Nu m-a mirat această eliminare. Pentru cine știe fotbal, eliminarea a fost un lucru absolut normal, la cum s-au desfășurat lucrurile în ambele partide. Calificarea s-a pierdut pe parcurs. Pentru mine, victoria din prima partidă n-a fost concludentă. 

FCSB nu este o echipă puternică, din punct de vedere al consistenței jocului. Dacă jucătorii ar fi antrenați la un nivel mare, ar juca de trei ori mai bine și cota ar fi de trei ori mai mare.  Gigi vine cu niște declarații cu care demonstrează că nu a învățat nimic. Spune «Gata, am pierdut și trebuie să dau afară trei jucători și să aduc alți patru». El nu înțelege! Se învârte ca o bicicletă fără lanț!

Becali nu înțelege că selecția la FCSB trebuie făcută în baza unei filozofii de joc câștigătoare. Dacă aduci un jucător bun de la România U21, nu înseamnă că va fi compatibil cu echipa ta. Gigi trebuie să înțeleagă că nu poate cumpăra un jucător pentru că-i place la TV. El trebuie să aibă o filozofie câștigătoare. Trebuie să devină antrenor pentru asta.

Când tu faci două schimbări la pauză, pe ce criterii le faci? Tu nu știi de ce face un antrenor acele schimbări. Gigi schimbă din tribună și nu știe ce vrea antrenorul de la acel joc. El schimbă întâmplător, ca la cazino! E o loterie ce se întâmplă la FCSB!

A pus tunurile pe Becali după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: „Se învârte ca o bicicletă fără lanț! N-a învățat nimic și e înconjurat de așa ziși specialiști care îi spun tâmpenii”
FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League // FOTO: facebook.com/FCSBOfficial

Gigi are foarte mulți așa ziși specialiști, care îi spun tâmpenii. Iar el vine la televizor și zice «Uite, l-am pierdut pe ală! Ce prost am fost că nu l-am luat pe ăla!». El este influențat de oameni care nu au competențe. Și asta se demonstrează pentru că FCSB nu câștigă! 

FCSB va fi o echipă puternică când, mai întâi, va fi antrenat Gigi și după aceea va fi antrenată echipa. Niciun antrenor n-a reușit să îi explice niște lucruri foarte clare, pe care el să le vadă puse în practică. Dacă îi spui lui Gigi ce faci și vede că se întâmplă asta, sunt convins că nu se bagă. Trebuie să-l înveți fotbal ca pe jucători. Antrenorii care au fost la FCSB nu au avut limbajul necesar pentru a-l învăța fotbal”, a spus Chirilă la GSP LIVE.

Gigi Becali nu știe care sunt antrenorii buni din România. Știi ce i se întâmplă lui? El nu poate să-și evalueze jucătorii. El vede doar produsul brut. Dă verdicte: «A greșit fundașul central și-l dau afară». Dar nu a fost doar o greșeală individuală, ci o greșeală a întregii apărări. El vede jucătorii cum sunt, nu cum ar putea fi dacă ar fi antrenați la un nivel înalt 
– Ionuț Chirilă

Patru ani consecutivi fără grupe pentru FCSB 

Eliminarea de azi înseamnă încă un sezon fără prezență în grupele cupelor europene. Este al 4-lea an la rând în care FCSB bifează această imensă contraperformanță, una fără egal în istoria clubului patronat de Gigi Becali. Din 2004, când s-a introdus sistemul cu grupe și în Cupa UEFA, și până în 2014 inclusiv, deci 11 ani la rând, roș-albaștrii au fost mereu în faza grupelor.

AnAdversarFaza Competiției
2018Rapid Vienaplay-off Europa League
2019Guimaraesplay-off Europa League
2020Slovan Liberecturul 3 Europa League
2021Șahtior Karagandyturul 2 Conference League

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Becali a revenit, la miezul nopții: „Dau un titular la CSU Craiova, am fost prost!”

Suporterii lui FCSB NU mai rezistă: „Bătaie de joc, ajunge! Dați tricourile jos!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
10205040549112926
Adrian Blanaru  •  31 Iulie 2021, 12:09

....dap...am spus-o mereu...unii dintre specialisti sunt gashca de la DIGI SPORT 1 Tv, in frunte cu *** comentator *** radu naum, care vb. pe fata cu ura viscerala de antipatia pe care o are fata de Dinamo Bucuresti, care ii sta in gat marelui antrenor-patron si marilor conducatori de la scs bealli, toti, unul si unul, profitori si fripturishti de ocazie, vezi mm cutie de carton,...pfff

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  30 Iulie 2021, 21:33
Postat de florar pe 30 Iulie 2021, 13:29

Prietene,nu ar exista binele daca nu ar fi raul,Raiul fara Iad,frumosul fara de urat...La fel...un mare antrenor nu ar exista fara antrenori slabi...De ce vreti voi sa va imbolnaviti de grija cuiva care nu vrea sa va faceti griji pentru el????Eu stiu ca sunt putini jucatori romani care pot juca din 3 in 3 zile mai ales in conditii rele....Daca am fi corecti am vedea ca CFR,STEAUA si CRAIOVA au aratat toate rau,rezultatele fiind diferite datorita adversarilor si conditiilor intalnite.......Si uite acum eu vad avertizari la tv. ca lumea sa se protejeze de vremea de afara....Fotbalistii care au jucat ieri atat au putut...Ei sunt primii si cam singurii care pierd ceva....NU????

Postacule, spaniolii de l2-l3 care fac un ban la echipa aia din Gibraltar maturau pe jos cu "perlele" lui cici in conditiile alea de la ei (sintetic, vant infiorator etc). Zi mersi ca n-ati picat cu aia ca urma clasica manita incasata de fcsb. Ciobanul a avut un noroc urias cu faptul ca meciul retur al clonei lui s-a jucat la Erevan pe iarba, nu in strafundurile Kazahstanului, pe sintetic. Doar ca si-a batut joc de el cu schimbarile bezmetice (scoaterea lui Radunovici a fost COLOSALA :)))

talpaiadului
talpaiadului  •  30 Iulie 2021, 19:04
Postat de doar..titi pe 30 Iulie 2021, 14:35

''atatia contra lui becali''....pai cu sumi , a fost doar o vrajeala a ciobanului marca inregistrata ..ca sa distraga atentia ca el a pierdut campionatul !!...luce senior ... e clar ca nu vine in romania ...luce junior ar fi fost singura varianta !!!PE NICI UNUL NU I-A VRUT CU ADEVARAT!!! pentru ca echipa-i jucaria lui !!SINGURA SALVARE SUNT ESECURILE ASTEA ..cand pierderile financiare devin prea greu de suportat si vor forta ciobanul sa ADUCA ANTRENOR ..nu secunzi !!

Te inseli. Becali, daca se satura de esecuri, vinde jucatorii si inchide pravalia, e prea incapatanat si orgolios pentru a-si recunoaste greselile si a se schimba.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează