INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0

Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”

Gigi Becali l-a criticat pe Iulian Cristea +32   FOTO
Gigi Becali l-a criticat pe Iulian Cristea

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 11:31 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 15:16

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a analizat prestația echipei sale din victoria cu Șahtior Karagandy, 1-0, contând pentru turul II din Conference League. Fundașul central Iulian Cristea, 27 de ani, a fost luat în colimator de latifundiar. 

  • Returul va avea loc săptămâna viitoare. Dacă trece de kazahi, FCSB va evolua în turul 3 împotriva echipei ucrainene Kolos Kovalivka.

Iulian Cristea a gafat flagrant în finalul partidei, la o fază la care kazahii au fost la un pas să înscrie. Becali l-a criticat și a confirmat infomația publicată azi de Gazeta Sporturilor, aceea că patronul de la FCSB intenționează să cumpere un fundaș central, pe Vinicius, fost la CFR Cluj.

Galatasaray, anunț oficial despre transferul lui Cicâldău: „Am început negocierile”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Galatasaray, anunț oficial despre transferul lui Cicâldău: „Am început negocierile”

Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului: „Iulian Cristea zici că e speriat de bombe”

„Eu sunt mulțumit de joc, da. Nu sunt mulțumit de greșeala lui Iulian Cristea (n.a - gafă care putea să-i coste pe roș-albaștri). Mingea a stat numai la noi, s-a jucat doar la o poartă, asta îmi convine. Moruțan trebuie să-și intre în mână. Nu știu, probabil a făcut antrenamente prea tari. a reveni și Olaru. Eu sunt mulțumit de echipă. Dacă n-aș fi fost, v-aș fi spus. 

Nu înțeleg ce s-a întâmplat cu Iulian Cristea. El e băiat bun, dar asemenea tâmpenii?! Oricum, nu vreau să mai critic jucătorii, dar nu poți să faci așa ceva. Zici că e speriat de bombe! Atunci, în astfel de meciuri, nu-l mai bagi!

Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”
Iulian Cristea a fost luat în colimator de pretențiosul Gigi Becali

Eu merg pe lucruri punctuale. Când văd asemenea gafe...Astăzi, am contactat deja să cumpăr un fundaș central. E posibil să fie Vinicius, nu știu! E posibil să luăm un fundaș central. O astfel de greșeală poate să te curețe, poți să pierzi calificări. El va mai juca, dar va mai juca aici, în sezonul regulat, unde nu contează, fiindcă se înjumătățesc punctele

Nu, nu am emoții pentru returul din Kazhstan. Ei nu ne pot marca două goluri. Niciodată nu se poate așa ceva. Mai ales că orice echipă care se desface cu noi se sinucide!”, a spus Becali, în direct la Pro X. 

Gigi Becali confirmă transferul anunțat de GSP » Ce spune patronul de la FCSB despre venirea lui Vinicius
FCSB
Gigi Becali confirmă transferul anunțat de GSP » Ce spune patronul de la FCSB despre venirea lui Vinicius

5a fost nota primită de Iulian Cristea în Gazeta Sporturilor pentru evoluția cu Șahtior Karagandy

+28 FOTO

Încet, încet, oamenii au început să se lumineze. Suporterii au stat și s-au gândit. Și-au dat seama că Becali a ținut echipa sus, că n-am fost niciodată în situația de fi în insolvență, în faliment sau de a nu conta. Eu am ținut echipa sus tot timpul - Gigi Becali, despre revenirea ultrașilor din Peluza Nord

Cine au fost cei mai buni oameni de la FCSB în victoria cu Șahtior Karagandy

Andrei Cordea, 22 de ani, noul pariu al patronului Gigi Becali, a fost cel mai bun om de la FCSB aseară, în victoria cu Șahtior Karagandy din turul II al Conference League, scor 1-0.

Un debut pe scena europeană pe măsură pentru Andrei Cordea. Puștiul adus de la Academica Clinceni în această vară a adus victoria roș-albaștrilor pe Arena Națională, grație unui șut care l-a derutat pe goalkeeper-ul Shatskiy. Cordea a fost cel mai activ om din tabăra lui Dinu Todoran, iar la final a primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor.

Fără să sclipească, dar cu evoluții în nota echipei, Valentin Crețu, Alexandru Crețu, Radunovici, Octavian Popescu și Florin Tănase au fost câteva dintre „motoarele” victoriei în partida de aseară. Toți au primit nota 6 în Gazeta.

Au fost și dezamăgiri la FCSB! 

Au fost, însă, și dezamăgiri la FCSB. Moruțan a continuat și joi seara criza de formă din startul acestui sezon. Fără prea multe realizări, „Oli” a fost schimbat la pauză, el fiind notat cu 5, aceeași notă pe care au primit-o și Vână, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea sau Stoica.

VIDEO Imagini cu ultrașii din Peluza Nord, înaintea meciului cu Șahtior Karagandy

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV FCSB detonează BOMBA pe piața transferurilor: negociază cu omul care a câștigat patru titluri cu CFR Cluj!

NOTE GSP Două certitudini și cinci dezamăgiri » Cine au fost cei mai buni oameni de la FCSB în victoria cu Șahtior Karagandy

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
dexter
dexter  •  23 Iulie 2021, 23:34

Pustiul Cordea... Care are 22 de ani de fapt. Nu stiu pe ce criterii sunt angajati astia la gsp.

planetfun
planetfun  •  23 Iulie 2021, 16:37

O repriza am avut si noi liniste in aparare: cretu-vucur. Apoi a intervenit maestrul si a facut praf totul.

7manuel
7manuel  •  23 Iulie 2021, 16:14
Postat de duster4 pe 23 Iulie 2021, 16:07

clona fcsb prostea.

***, prostule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează