INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB 5-0

Gigi Becali s-a convins: „La retur bag titularii, e prea mare rușinea” + „Ăștia sunt praf, trebuie să scăpăm de ei”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 13:33 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 13:52

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a oferit prima reacție după umilința roș-albaștrilor cu Silkeborg, scor 0-5.

Latifundiarul s-a declarat extrem de dezamăgit de jucătorii folosiți în Danemarca și a anunțat că vor juca titularii de drept în returul de săptămâna viitoare.

Golul și milionul! Incredibil cât l-au costat pe Becali „rezervele” umilite de Silkeborg
SILKEBORG - FCSB 5-0
Golul și milionul! Incredibil cât l-au costat pe Becali „rezervele” umilite de Silkeborg

Gigi Becali a reacționat după Silkeborg - FCSB 5-0

„Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta. Adică nu îmi închipuiam. Acum, într-un fel îmi pare bine că ştiu unde sunt, ştiu unde mă aflu, ştiu ce jucători am. Ştiu că sunt praf. Ăia sunt praf, nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să scăpăm de ei. Să iei atâtea goluri…

Am zis că mergem, poate câştigăm, poate facem un egal, poate mâncăm bătaie. Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ. Eu nu am crezut că am dat bani pe aşa ceva.

Toţi jucătorii care au fost pe teren au fost luaţi cu bani. S-au dat bani pe ei: 1 milion şapte sute, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Toţi jucătorii au fost luaţi cu bani. Toţi au fost luaţi cu bani.

Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm. Au contracte, o să vedem cum facem. La retur bag titularii. E normal. În toate meciurile de acasă vor juca titularii. În deplasare este obositor. Şi în orice situaţie, nu am cum să mai fac aşa ceva pentru că ne facem de râs. Este prea mare ruşinea”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Cum ar putea arăta FCSB la returul cu Silkeborg

Echipa probabilă: Târnovanu - Crețu, Dawa, Tamm, Pantea - Olaru, Edjouma, Octavian Popescu - Cordea, Compagno, Fl. Coman

Citește și:

Danezii râd de FCSB, după „corecția” aplicată de Silkeborg: „Ce demonstrație! Românii au fost lamentabili, o echipă amputată”

Panduru, mesaj direct pentru FCSB: „Ai pierdut respectul oamenilor” + Marea dezamăgire: „Nici el nu știe ce joacă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
Catalynn___
Catalynn___  •  07 Octombrie 2022, 23:23
Postat de freddy pe 07 Octombrie 2022, 16:38

V am văzut dimineața. Bravo vouă. Aveți un gram de fericire. Auzi... aia legați am văzut ca erau din București dar și din Ilfov, din Giurgiu. Din Vâlcea. Voi aveți ultrasi în provincie? Nu sunteți toți de la Km zero? :)) Din 400, cauze naturale 395 Acum încă 20. Va împuținați teribil. În 2 ani rămâneți 20-30 de persoane. Se numește spor negativ :))

Acum stii cum e, eu am ales sa raman in Bucuresti, insa majoritatea prietenilor s-au mutat la "tara". Acum injura de fiecare data cand e vremea urata! :-))) Asa ca daca erau din Giurgiu ori Ilfov nu erau musai "tarani".

Moshu
Moshu  •  07 Octombrie 2022, 21:48

"De unde sa stiu eu?" Pai daca nu stii "maistre" lasa-i p'aia care stiu si nu te mai baga peste tot ! Ar trebui sa fie aia baieti destepti si sa nu plece,sa-ti ia banii,intelighentule !

stefan56
stefan56  •  07 Octombrie 2022, 20:24

Un om asa *** ar trebui inchis izolat de lume. Eu nu inteleg frtele tot asa sunrt sau poarta rusinea. Mai ciobane baga pe mata si sotia in echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează