INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  TRANSFER

OFICIAL În sfârșit! A semnat Hamidou Keyta, fostul golgeter-problemă de la Botoșani

Atacantul francez Hamidou Keyta (26 de ani), golgeterul lui FC Botoșani din sezonul trecut, a semnat un contract valabil două sezoane cu Santa Clara, din prima ligă portugheză.
Atacantul francez Hamidou Keyta (26 de ani), golgeterul lui FC Botoșani din sezonul trecut, a semnat un contract valabil două sezoane cu Santa Clara, din prima ligă portugheză.

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 17:31 / Actualizat duminica, 01 august 2021 18:01

Atacantul francez Hamidou Keyta (26 de ani) și-a găsit în sfârșit echipă! Golgeterul lui FC Botoșani din sezonul trecut a semnat un contract valabil două sezoane cu Santa Clara, din prima ligă portugheză. 

Prestațiile entuziasmante din sezonul precedent l-au adus pe Keyta în antenția unui club aflat pe val în Portugalia. Santa Clara a încheiat pe locul 6 în Primeira Liga și a obținut biletul pentru Conference League. S-a calificat la pas în turul 3 preliminar, cu două victorii, 3-0 și 2-0 contra macedonenilor de la Skhupi. 

Hamidou Keyta, transfer în Portugalia

Din informațiile presei lusitane, Hamidou Keyta nu a fost introdus pe lista UEFA pentru disputa cu Olimpija Llubljana, din turul 3 preliminar al Conference League, dar ar putea debuta în play-off-ul competiției.

„Sunt foarte fericit să mă alătur acestei familii. Sunt o extremă care poate juca în ambele benzi, dar și în atac. Sunt un jucător puternic", a fost prima declarație făcută de  Hamidou Keyta, după transferul în Portugalia.

În sfârșit! A semnat Hamidou Keyta, fostul golgeter-problemă de la Botoșani
Imaginea cu care Hamidou Keyta a fost prezentat pe site-ul oficial al celor de la Santa Clara

Hamidou Keyta, jucător-problemă la Botoșani

Hamidou Keyta a înscris 14 goluri pentru FC Botoșani în stagiunea precedentă, dar a fost un fotbalist problematic. A refuzat în mai multe rânduri să se antreneze, s-a certat cu antrenorul Marius Croitoru. Apogeul l-a atins când a fugit din cantonament chiar înaintea unui meci de Liga 1, în tentativa de a forța un transfer în Turcia.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile » Cum l-a furat Gigi Becali pe Andrei Vlad: datorie achitată la cămătari!

Mutu a pus ochii pe un internațional român din Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
deusdat
deusdat  •  01 August 2021, 19:02

Omul știa că are valoare, de ce să piardă timpul la Botșeni?

21lva
21lva  •  01 August 2021, 18:28

chiar ne interesa subiectul. multumim. alte din astea mai aveti?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close