INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

VIDEO + FOTO Mirel Rădoi i-a lăsat pe toți cu gura căscată » Cu ce bolid și-a făcut apariția la Arena Națională, înainte de FCSB - Saburtalo

Mirel Rădoi (41 de ani) a atras toate privirile înainte de FCSB - Saburtalo. Fostul selecționer și-a făcut apariția la Arena Națională cu un Mercedes-Benz G-Class. +11   FOTO
Mirel Rădoi (41 de ani) a atras toate privirile înainte de FCSB - Saburtalo. Fostul selecționer și-a făcut apariția la Arena Națională cu un Mercedes-Benz G-Class.

Articol de , - Publicat joi, 28 iulie 2022 20:25 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 21:25

Mirel Rădoi (41 de ani) a atras toate privirile înainte de FCSB - Saburtalo. Fostul selecționer și-a făcut apariția la Arena Națională cu un Mercedes-Benz G-Class.

Pasiunea lui Mirel Rădoi pentru mașini este cunoscută. Fostul căpitan și antrenor al celor de la FCSB are în garaj bolizi de milioane de euro. Astăzi a ales să vină la stadion cu un Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition, în valoare de aproximativ 600.000 de euro.

Mirel Rădoi și spectaculosul său Mercedes-Benz G-Class, foto: Vlad Nedelea / GSP
Mirel Rădoi și spectaculosul său Mercedes-Benz G-Class, foto: Vlad Nedelea / GSP
Mirel Rădoi și spectaculosul său Mercedes-Benz G-Class, foto: Vlad Nedelea / GSP
Mirel Rădoi și spectaculosul său Mercedes-Benz G-Class, foto: Vlad Nedelea / GSP
Mercedes-Benz G-Class, foto: https://www.mercedes-benz.ro/
+7 FOTO

Mirel Rădoi, apariție spectaculoasă înainte de FCSB - Saburtalo

În trecut, Rădoi a surprins și cu alți bolizi de lux. Printre ele s-au numărat un Lamborghini Urus, bolid stil SUV, cu un preț de pornire de peste 200.000 de euro, Rolls Royce Cullinan Mansory de 600.000 de euro sau un Lamborghini URUS, al cărui preț de achiziție poate să ajungă și la 400.000 de euro.

Are de unde: Rădoi a câștigat o avere din fotbal

În 2020, Mirel a mărturisit că a câștigat 15 milioane de euro în cariera de fotbalist, 6 dintre acestea cheltuindu-le pentru a cumpăra mașini, iar alte două strict pentru ceasuri: „Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, a dezvăluit el.

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO Antrenorul și directorul sportiv al unui club din Serie A au sărit la bătaie: „Când te duci la președinte fără să îmi spui, înseamnă că nu mă respecți” / „Du-te dracu', imbecilule!”

Mircea Lucescu, despre greșeala făcută de Jorge Jesus înainte de Fenerbahce - Dinamo Kiev: „Această presiune foarte mare s-a întors împotriva jucătorilor lui”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
gregoryhf
gregoryhf  •  30 Iulie 2022, 17:01
Postat de adriann_ pe 29 Iulie 2022, 14:02

Fascinanta este incultura automobilistica a lui Radoi. G-Class este la baza o masina offroad veritabila, similara ca tip (nu radeti) cu modelele clasice ARO. (sasiu plus caroserie separata, diferentiale blocabile etc). Ulterior Mercedes (care doar o vinde, nu o si produce) i-a adaugat niste elemente de lux, pentru oameni cu bani samd. Un G-class "curat" are sens daca ai treaba pe coclauri si vrei sa te simti boier, nimic rau in asta. Daca il vedeam pe Radoi cu un G-Class echipat cu snorkel, troliu samd undeva in creierii muntilor la offroad extrem nu urmau decat aplauze. Brabusul cumparat de Mirel este insa un nonsens automobilistic, practic au luat masina de teren si i-au pus un motor enorm, niste jante de masina super-sport, i-au coborat garda la sol si au creat un soi de ghiulea pe roti, care pe linie dreapta prinde viteze impresionante dar care evident ca pe un circuit e ridiculizata pana si de un modest Lotus Elise. Ii lipsesc doar capacele de roti cromate care se invart si o vopsea mov :))

pai toata lumea rade de tine cand scrii pentru ca ai *** bah prostule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bebehostiuc
bebehostiuc  •  29 Iulie 2022, 18:17

Pacat este ca li se da si nu li se cere. Ar trepui, pentru contraperformantele lor, sa li se ia!

bebehostiuc
bebehostiuc  •  29 Iulie 2022, 18:15

La masini specialistii nostri profesionisti ( antrenori , jucatori, selectioneri, etc, ), suntem campioni mondiali! Dar la fotbal ??????????????????!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close