INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ȘAHTIOR KARAGANDY - FCSB

KARAGANDY - FCSB 2-2, 5-3 D. PEN. Mironică, gafe uluitoare în direct: „Trebuie să-mi cer scuze”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 20:20 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 21:58

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare). Meciul a fost transmis în direct de Pro X, iar comentatori au fost Mihai Mironică și Alexandru Rădulescu.

Toate detaliile despre Șahtior Karagandy - FCSB, AICI!

  • Karagandy e pe locul 11 în campionatul intern, după 19 etape, cu 19 puncte. Șahtior e cotată de site-ul Transfermarkt la 6,85 milioane de euro. În comparație, FCSB valorează 32,8 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât adversara din Kazahstan.

Pe parcursul celei de-a doua reprize, Mironică a comis două gafe de proporții. Mai întâi, după ce Florinel Coman a marcat golul de 1-1, a spus că "știm sigur acum că nu mai putem avea prelungiri". Imediat, colegul său de comentariu l-a atenționat că se poate ajunge în prelungiri, întrucât golul înscris în deplasare nu mai are valoare dublă. 

Apoi, după ce Tattibaiev a înscris pentru 2-1, Mironică, cel mai vechi comentator al Pro TV-ului, a exclamat: "Tattibaiev marchează golul calificării pentru Șahtior Karagandî". După câteva secunde a revenit: "Trebuie să-mi cer scuze, nu e golul calificării, se va intra în prelungiri. E din cauza reflexului cu vechea regulă a golului din deplasare". 

Chiar și pe regula cupelor europene de până în acest sezon, după golul marcat de Tattibaiev nu s-ar fi calificat Șahtior, ci FCSB! Din această vară, UEFA a decis să renunțe la avantajul golului înscris pe teren străin.

Gigi Becali a dat afară doi jucători după dezastrul cu Karagandy: „I-am zis lui MM, gata!”
Șahtior Karagandy - FCSB
Gigi Becali a dat afară doi jucători după dezastrul cu Karagandy: „I-am zis lui MM, gata!”

FCSB, eliminată din Conference League! Rușine istorică

Din 2003, de când Gigi Becali este patron la FCSB, echipa nu a mai fost niciodată eliminată după primul tur preliminar în care a evoluat într-o ediție a cupelor europene. În urma acestei eliminări cu Karagandy, roș-albaștrii mai bifează un record negativ. Au ajuns la 4 sezoane consecutive fără calificare în grupele unei competiții europene.

Nicio echipă din Liga 1 nu a fost eliminată până acum de o formație kazahă. Întâlnirile, toate în preliminariile cupelor europene, au fost tranșate de formațiile noastre:

  • 2014/16, UCL: Aktobe - FCSB 2-2, 1-2
  • 2019/20, UCL: Astana - CFR 1-0, 1-3
  • 2020/21, UEL: Ordabasy - FC Botoșani 1-2
  • 2021/22, Conference: FCSB - Șahtior Karagandy 1-0, 1-2 (3-5 la lovituri de departajare)

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cine s-a păcălit mai rău? Cel mai bizar schimb al verii din Liga 1, analizat: „Care e ursul și care e vulpea?”

Gigi Becali anunță o nouă plecare de la FCSB » „Cred că reziliem”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (102)
scorpions721
scorpions721  •  30 Iulie 2021, 20:18

Mai bine incheiau transmisiunea dupa timpul regulamentar si vorba lui Mironica...ura si la gara.

parpalache
parpalache  •  30 Iulie 2021, 13:26
Postat de Alexandru Cucereanu pe 30 Iulie 2021, 09:37

Și în timpul meciului tur și în timpul meciului retur domnul Mironică pronunța numele echipei din Kazahstan Șahter deși colegul lui a încercat de câteva ori să-l corecteze. Pronunția corectă este Șahtior, vezi https://translate.google.com/?sl=ru&tl=cs&text=%D1%88%D0%B0%D1%85%D1%82%D0%B5%D1%80&op=translate Dar noi nu ne putem pune cu domnul Mironică, campionul gafelor și expert în limbi străine.

Nu bre*** s-a adaptat timpurilor pronuntand ca in limba...engleza!Nu ai remarcat ca el cand pronunta de ex.litera „c”(conduce,etc.)el pronunta...„ch”?!Nu se stie de unde a venit porunca, dar toti oamenii din televiziune care apar pe sticla,mai intai urmeaza cursuri de pronuntie...in Germania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1740017484
Bleotu Gheorghe  •  30 Iulie 2021, 13:24

Vai de capul tau!!! Ce scuze bai baiatule?? DEMISIA!!! La prasit de porumb cu tine!!!!

Vezi toate comentariile (102)
Comentează
Close