INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB 5-0

Panduru, mesaj direct pentru FCSB: „Ai pierdut respectul oamenilor” + Marea dezamăgire: „Nici el nu știe ce joacă”

Silkeborg - FCSB/ foto Raed Krishan
Silkeborg - FCSB/ foto Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 08:23 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 09:22

Basarab Panduru (52 de ani), fostul internațional, a vorbit despre umilința încasată de FCSB în Conference League, 0-5 cu Silkeborg.

Fostul mijlocaș al Stelei consideră că FCSB a pierdut respectul suporterilor și a vorbit de asemenea și despre anumiți jucători trimiși de Dică în teren din primul minut.

A „plouat” cu nota 2 după umilința cu Silkeborg » Jucătorii de la FCSB, repetenți pe linie
SILKEBORG - FCSB 5-0
A „plouat” cu nota 2 după umilința cu Silkeborg » Jucătorii de la FCSB, repetenți pe linie

Basarab Panduru, după Silkeborg - FCSB: „Ai pierdut respectul oamenilor”

„Diferența e foarte mare. Cine să joace? Rusu și Dumiter, care au împreună 7-8 goluri în prima ligă? Miculescu? Faptul că a dat 1,7 milioane de euro pe el e una, ce joacă e alta. Nici el nu știe ce joacă. 

Octavian Popescu dă pasă la primul gol. E pe undeva pe la 16 metri și dă pasa aceea. El juca bandă, dar venea prin interior, un fel de inter. 

E o seară în care vii din urmă cu 7 milioane luate, dar cred că în seara asta ai pierdut respectul oamenilor. Nu vor fi mulți la retur. Poate 10.000? 15.000 mi se par mulți. Respectul oamenilor cred că l-ai pierdut. Exact ce s-a întâmplat pe teren. 

Oamenii au venit, au cântat. Când au văzut că nu e în regulă, s-au cam supărat toți și acolo, nu au mai cântat”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Silkeborg - FCSB 5-0 / Jucătorii FCSB-ului, luați la mișto de suporteri după umilința din Danemarca

Citește și alte știri despre FCSB:

Concluzia amară a multiplului campion cu Steaua: „Danezii ar fi fost net superiori indiferent de jucătorii aleși de Dică”

Silkeborg, precum Barcelona! Seară de coșmar pentru FCSB în Conference League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  07 Octombrie 2022, 12:30
Postat de 1cesare pe 07 Octombrie 2022, 10:41

Comic ar fi să piardă cu Petrolulși să nu prindă play-off-ul.Ar fi o umilință maximă pentru "antrenorul" jiji și mai mare ,pentru umilul 'dicanio'... nici cfr nu va face mare brânză cu toată victoria lor în deplasare... aseară au avut noroc,dar nu merge la nesfârşit.

FCSB nu are nici o sansa la play-off...au castigat meciul cu Arges DOAR DATORITA ARBITRILOR! Cretu trebuia eliminat in prima repriza cand a lovit un adversar cu genunchiul in spate aproape de ceafa,Arges nu a primit penalty la interventia lui Tarnovanu....CFR si-a revenit la jocul ei,cu Sivaspor au jucat mai bine si au pierdut,acum au stat la cutie si au castigat...asta e CFR

magic4ever
magic4ever  •  07 Octombrie 2022, 12:26

FCSB a fost calcata in picioare, umilinta maxima:))))))))))))))))

vasileroaita
vasileroaita  •  07 Octombrie 2022, 10:45
Postat de fc_fcsb_manita pe 07 Octombrie 2022, 10:29

Îi bate și Petrolul.

Îi bate Tamaș singur! Și la fotbal!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close