INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB 5-0

Legenda Stelei dă de pâmânt cu cei de la FCSB: „Istoria acestei echipe s-a construit pe performanțe, nu pe interese financiare”

Silkeborg - FCSB/ foto Raed Krishan (GSP) +20   FOTO
Silkeborg - FCSB/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 11:22 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 12:15

Helmut Duckadam, legendarul portar al Stelei, a comentat „la rece” umilința celor de la FCSB cu Silkeborg, scor 0-5.

După ce la finalul meciului a scris că „Steaua nu mai există”, Duckadam a revenit cu alte idei legate de meciul din Conference League. „Eroul de la Sevilla” consideră că mulțumirea cu prezența în grupele competiției este prea puțin pentru istoria clubului.

Discurs nemilos al lui Ciprian Marica, după umilința trăită de FCSB în Danemarca: „Jale și prăpăd, o rușine pentru România” » Nici Dică n-a scăpat: „Merită să te faci de râs în halul ăsta?”
SILKEBORG - FCSB 5-0
Discurs nemilos al lui Ciprian Marica, după umilința trăită de FCSB în Danemarca: „Jale și prăpăd, o rușine pentru România” » Nici Dică n-a scăpat: „Merită să te faci de râs în halul ăsta?”

Helmut Duckadam: „Istoria acestei echipe s-a construit pe performanțe”

„Nu știu dacă putem rămâne cu ceva. Eu am postat ceva aseară, dar mulți nu au înșeles. Eu m-a referit la atitudine. Istoria acestei echipe s-a construit pe performanțe, nu pe interese financiare. La Steaua nu se mai dorește performanță și e greu de înteles.

În Europa ai șansa să crești cota, valoarea. În campionat joci ca să te califici în Europa. Noi ne mulțumim cu o callificare în grupe, după un meci cu Viking, în care am marcat printre picioarele portarului și din penalty. Ne-am bucurat de acea calificare, dar e prea puțin pentru istoria Stelei. 

Vorbeam cu cineva și ziceam că nu avem șanse, dar nu mă așteptam de la un asemenea rezultat. Nu pentru că au lăsat jucătorii acasă, dar după ideea de a te concentra pe campionat”, a declarat Duckadam la Pro Arena.

Duckadam: „FCSB are jucători buni, dar nu are echipă”

Duckadam consideră că s-a pus prea mult accent pe importanța campionatului, iar acest lucru a afecat subconștientul jucătorilor care au evoluat cu Silkeborg.

„A acționat la subconștientul jucătorilor. FCSB are jucători buni, dar nu are o echipă. Când lași jucătorii titulari acasă, ce omogenitate să ai? Te chinui și în campionat pentru că nu ai omogenitate. Eu cred că FCSB își va reveni greu, chiar dacă are 2 restanțe, dar sunt grele și acelea. 

Nu știu ce se va întâmpla. Urmează Petrolul, care nu mai e echipa de la început, nu cred că se va încurca FCSB. Dar vor veni alte partide, cu echipe care și-au pierdut respectul pentru FCSB, și le vor pune probleme mari”, a mai declarat Duckadam conform sursei menționate. 

Cu Anderlecht au venit mulți oameni să vadă un joc bun, nu neapărat pentru o victorie. Nu cred că vor mai veni. Cei care țin cu Steaua nu vor să se identifice cu echipa asta. Prețurile sunt mari, nu cred că vor fi foarte mulți la retur 
- Helmut Duckadam, la Pro Arena

Nicolae Dică, după Silkeborg - FCSB 5-0: „N-am trăit niciodată o asemenea umilință”

Citește și:

Danezii râd de FCSB, după „corecția” aplicată de Silkeborg: „Ce demonstrație! Românii au fost lamentabili, o echipă amputată”

A „plouat” cu nota 2 după umilința cu Silkeborg » Jucătorii de la FCSB, repetenți pe linie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Hcm27
Hcm27  •  07 Octombrie 2022, 14:09
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 07 Octombrie 2022, 12:25

Ce treaba are fcsb cu steaua ?? Inafara ca le-a furat locul si identitatea (o perioada)!!

Dacă fură cineva,ceva,exista un dosar penal,o judecata pentru asemenea fapte.Cum nu exista toate acestea, nu faci altceva decit sa vorbesti asemenea "Chirei în târg când vinde linguri".Și mai schimba userul acela,ca s-a cam învechit și nu mai surprinde pe nimeni.Pune ceva cu Silkeborg,dacă tot vrei sa pari "interesant"

tristan
tristan  •  07 Octombrie 2022, 12:52

Are dreptate Duckadam..Totusi , ma intreb cat is de buni acesti jucatori de la FCSB cand faci transferuri de Mioveni,UTA,Botosani ,Clinceni etc?Echipe cel mult mediocre , unele dintre ele?

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  07 Octombrie 2022, 12:25

Ce treaba are fcsb cu steaua ?? Inafara ca le-a furat locul si identitatea (o perioada)!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează