INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB 5-0

NOTE GSP A „plouat” cu nota 2 după umilința cu Silkeborg » Jucătorii de la FCSB, repetenți pe linie

Silkeborg -FCSB/ FOTO: Raed Krishan (GSP) +20   FOTO
Silkeborg -FCSB/ FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 07:30 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 09:16

FCSB a fost umilită de Silkeborg, scor 0-5, într-un meci din etapa #3 din grupele Conference League.

Nota maximă în caseta GSP pentru jucătorii de la FCSB a fost 3 (TREI). Cu toate acestea, majoritatea celor care au început meciul ca titulari au primit nota 2, unii dintre ei fiind scoși la pauză.

Reacție dură după ce FCSB a fost spulberată în Europa: „Ar fi justificat ca Dică să își dea demisia. De ce acceptă să fie umilit?”
SILKEBORG - FCSB 5-0
Reacție dură după ce FCSB a fost spulberată în Europa: „Ar fi justificat ca Dică să își dea demisia. De ce acceptă să fie umilit?”

Bogdan Rusu, Dumiter și Dulca au fost înlocuiți la pauză de Ianis Stoica, Musi, respectiv Radaslavescu. Cei scoși au luat nota doi la final, cei introduși au primit 3.

FCSB, doar note de 2 și 3 pentru prestația cu Silkeborg

A „plouat” cu nota 2 după umilința cu Silkeborg » Jucătorii de la FCSB, repetenți pe linie

Nici antrenorul Nicolae Dică nu a scăpat, fiind notat cu 2, ca majoritatea elevilor săi. În schimb, omologul său de pe banca lui Silkeborg, Kent Nielsen, a luat nota 8. 

Jucătorii cu cele mai mari de pe teren au fost Klusk și Jorgensen, cei doi atacanți de bandă care au făcut praf apărarea roș-albastră. Cei doi au primit 8.

VIDEO. Nicolae Dică, după Silkeborg - FCSB: „E o înfrângere rușinoasă. Nu am trăit mai trăit o asemenea umilință”

„Am făcut o partidă foarte slabă. Nu mă așteptam la un asemenea joc. Am început foarte prost, în minutul 7 era de 2-0.

Când dai asemenea șanse unor jucători de calitate, nu te iartă. După aceea am început să facem tot mai multe greșeli și nu am putut fi compacți și agresivi. Nu am ținut de minge și nu am pus probleme adversarului.

Silkeborg - FCSB // foto: Raed Krishan
Silkeborg - FCSB // foto: Raed Krishan
Silkeborg - FCSB // foto: Raed Krishan
Silkeborg - FCSB // foto: Raed Krishan
Silkeborg - FCSB // foto: Raed Krishan
+16 FOTO

E o înfrângere rușinoasă. Nu am mai trăit asemenea umilințe pe teren. Când am pierdut cu Sporting și Lazio, erau echipe mult mai puternice. Azi așteptam mai mult de la jucătorii mei, aveam șansa să arate ceva în Europa.

E clar că aveam o șansă în plus cu jucătorii pe care i-am lăsat acasă. Aveam alte șanse. Știam că Silkenborg e o echipă bună, dar nu ne-am ridicat la nivelul ei. La antrenament ne-am pregătit să închidem zona centrală, dar nu am putut face asta”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă de la finalul meciului.

Citește și

Duckadam, furios după rușinea din Danemarca: „De azi, Steaua nu mai există! Și-au bătut joc de această echipă!”

Târnovanu, după ce a încasat 5 goluri din 5 șuturi pe poartă: „Nu credeam că FCSB poate trăi așa ceva vreodată”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
magic4ever
magic4ever  •  07 Octombrie 2022, 11:45
Postat de dandana pe 07 Octombrie 2022, 10:22

După mine asta este campionatul romanesc. Atâta timp cât aceste echipe gen fcsb, universitatea Craiova sau rapid fac afaceri cu vânzări de jucători, și nu le pasa de performanțe. Totul este un haos, un haos fin care nu o sa mai ieșim niciodată. Rapid de-abia a intrat în superliga și deja vinde jucători buni. Nu vine nici un patron pentru performanță, doar sa vorbească la tv ca să fie cunoscut, sa vândă jucători și sa bage adânc bani în conturi. Restul este ploaie de vară, adică minciuni scurte fără sa sesizam ca defapt nimeni nu vrea binele echipelor în România. Tot vorbim de privat, dar privatul distruge fotbalul din temelie. Mie îmi este scârbă de ce se întâmplă, de acești conducători care comentează după eșecuri. De parca ei nu sunt vinovați, și doar jucători și antrenori. Pai antrenorul azi este patronul cu siguranță. Restul sunt umpluturi sa acopere neregulile făcute de patronaj. Și ce este cel mai rău, vindem jucători și ei joacă în ligi inferioare din alte tari sau stau pe bancă. Pentru ce distrum copii ăștia talentați necopti? Da sunt conștient ca trebuie sa ne și finanțăm, dar cât îți trebuie sa te finanțezi. Sa vinzi chiar tot ce ai bun, sa îți vinzi căpitani de echipa și te întrebi de ce nu merge echipa? Este foarte ciudat în România, iar Becali a făcut mai mult rău decât bine în fotbalul românesc. A adus patroni care profita de echipele de fotbal, și nu au venit pentru investiție

Tot din campionatul Romaniei este si CFR care a castigat pe terenul Slaviei Praga....dar ei au antrenor adevarat pe banca, nu o marioneta ca la FCSB...

magic4ever
magic4ever  •  07 Octombrie 2022, 11:42

Hai ca exagerati....Popescu merita nota 1....

dodo001
dodo001  •  07 Octombrie 2022, 11:34

Am urmarit meciul iar diferenta a fost atat de mare de parca danezii jucau cu o echipa de divizia C. Jucatorii lui Dica ar trebui sa aduca bani de acasa sa ajunga la cota 0. Oricum rusinos sa te prezinti astfel intr-o competitie europeana.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close