INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN SILKEBORG 3 vești de ultimă oră din Danemarca, înainte de Silkeborg - FCSB: „Să tremure arena!”

Se anunță un stadion plin la Silkeborg - FCSB // foto: Imago Images
Se anunță un stadion plin la Silkeborg - FCSB // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2022 09:54 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 11:58

Trei vești de ultimă oră de la echipa GSP deplasată în Danemarca, înainte de Silkeborg - FCSB, al treilea meci din grupele Conference League pentru vicecampioana României.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Danemarca și transmit informații de ultimă oră despre meciul dintre Silkeborg și FCSB.
  • Silkeborg - FCSB este programat joi, 6 octombrie, de la ora 19:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Pro Arena.
A venit sentința în dosarul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a hotărât Judecătoria Buftea
SENTINȚĂ
A venit sentința în dosarul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a hotărât Judecătoria Buftea

1. Nordicii au vândut toate biletele la Silkeborg - FCSB: „Arena trebuie să tremure!”

Nordicii au anunțat că au vândut toate biletele pentru meciul de joi cu FCSB. Arena lui Silkeborg are o capacitate de 10.000 de locuri, dintre care 6.000 pe scaune. JYSK Park a fost dat în folosință în vara 2017 și a costat 17,5 milioane de euro. 

La începutul acestei săptămâni, conducerea lui Silkeborg a transmis că FCSB nu a accesat toate biletele oferite pentru meci, astfel că a mai vândut 148 de bilete fanilor proprii. Un tichet pentru adulți la 130 de coroane daneze, aproximativ 85 de lei, unul pentru copiii sub 16 ani la 80 de coroane, aproximativ 52 de lei. 

„Sunteți încurajați să veniți cu bicicleta sau pe jos, vor fi opțiuni limitate de parcare în fața complexului. Toți cei care au bilete sunt încurajați să-l vândă/transmită dacă nu pot veni la stadion, trebuie să avem toate locurile ocupate. Arena trebuie să tremure!”, au transmis oficialii lui Silkeborg pe site-ul grupării.

2. Discurs războinic al danezilor: „Putem obține puncte cu FCSB”

Silkeborg a învins în ultima etapă a campionatului danez, 2-1 pe Horsens, iar jucătorii susțin că sunt interesați să învingă joi FCSB. Roș-albaștrii, prin vocea lui Nicolae Dică, a dezvăluit că va odihni 5 jucători, fiind axată pe duelurile din Liga 1 acum. 

Lukas Engel, unul dintre titularii nordicilor, a transmis: „FCSB este o echipă împotriva căreia credem că putem obține puncte. După zero puncte cu Anderlecht și cu West Ham, deși am jucat bine și meritam ceva, meciul cu românii este unul în care trebuie să luăm 3 puncte”. 

Mijlocașul Anders Klynge a continuat ceea ce a spus coechipierul său din defensivă: „FCSB nu este echipă rea, a jucat și ea bine cu West Ham și Anderlecht, la fel ca și noi. Dar trebuie să începem să strângem victorii, ne gândim la 3 puncte joi”. 

3. Larsen va intra cu FCSB 

Adversara românilor are o mare problemă pentru joi seară, după ce titular postului de portar, Nicolai Larsen, a părăsit terenul accidentat la cap, înainte de pauză cu Horsens (2-1), pierzând primele minute în actuala ediție, iar între buturi a intrat Aske Andresen, ce-a primit botezul la seniori la 17 ani. 

Totuși, antrenorul Kent Nielsen speră în recuperarea lui Larsen și fotbalistul de 31 de ani este luat în calcul să joace din primul moment contra FCSB. Andresen rămâne cu laudele colegilor, mijlocașul Anders Klynge afirmând: „Andresen e foarte bun și are înălțimea de a face diferența în jocul aerian. S-a descurcat bine”. 

FCSB a adunat un punct în primele două meciuri din grupă, 1-3 cu West Ham și 0-0 cu Anderlecht, și ocupă locul 3. Silkeborg a început cu două înfrângeri, 0-1 cu Anderlecht, 2-3 cu West Ham.

Mai multe știri despre FCSB: 

Nicolae Dică e îngrijorat: „Parcă numai nouă ni se întâmplă”

GSP a pus față în față „nouarii” din Liga 1 » Cine e cel mai bun la toate capitolele

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
forumeer
forumeer  •  05 Octombrie 2022, 00:00
Postat de Marflo pe 04 Octombrie 2022, 15:30

Hai Steaua!

Multumim, nu vom avea cel mai usor meci cu Poli Timisoara, avand in vedere forma slaba din ultimele 3 meciuri. Dar cred ca vom castiga cu banatenii. Forza Steaua!

Marflo
Marflo  •  04 Octombrie 2022, 15:30

Hai Steaua!

Hcm27
Hcm27  •  04 Octombrie 2022, 12:26
Postat de freddy pe 04 Octombrie 2022, 10:42

Stai ca intra haterii și încep ca ei sunt danezi de mici... Sincer, prefer sa batem la Ploiești.

De ce nu în ambele meciuri!Și in cel din Danemarca.Astfel echipa ar căpăta încredere și poate și Dică și mai ales "capi del tutti capi",Becali,că-i mai întra niște bani în visterie

Vezi toate comentariile (10)
Comentează