INTERNATIONAL  »  CUPA AFRICII 2010  »  EGIPT - COTE D'IVOIRE 4-1

Egiptul învinge clar Coasta de Fildeş

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Egiptul zdrobeşte Cote d'Ivoire şi se alătură Camerunului în meciul decisiv pentru trofeul Cupei Africii. Cu un Drogba buimac şi lipsit de orice incisivitate, Cote d'Ivoire s-a văzut întrecută fără drept de apel de către un Egipt hotărît şi pragmatic, condus exemplar spre victorie de reuşitele lui A.H. Zaky ('62, '67). Răbufnirea lui Keita din minutul 63, printr-un şut de manual de la aprox. 20 de metri avea să fie un simplu foc de paie. Terika a închis tabela pentru egipteni, în minutul 92, refuzîndu-le ivorienilor revanşa pentru finala pierdută acum 2 ani.  

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  08 Februarie 2008, 11:56

de terika ati auzit

 •  08 Februarie 2008, 03:51

da, asa e...Egiptu' e cea mai tare de pe continentul "negru"...n-au mari individualitati(doar zidan si zaki), ci jocul de echipa face totul...e o placere sa vezi nationala Egiptului jucand fotbal...HAI EGIPT!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează