INTERNATIONAL  »  CUPA AFRICII 2010  »  TRAGIC

Fiul lui Ulli Stielike a decedat

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2008 00:00

Doliu pentru fostul mare international german. Fiul tehnicianului a decedat astazi, dupa ce a fost internat in urma cu o luna acuzind grave probleme pulmonare. Stielike a fost nevoit atunci sa renunte la postul de selectioner al Cote d’Ivoire cu doar citeva zile inaintea debutului Cupei Africii pe Natiuni. Chiar daca au existat semnale pozitive in ultimul timp referitoare la starea sanatatii lui Michael, 23 de ani, medicii germani nu au mai putut sa-l salveze in ciuda eforturilor facute. Salomon Kalou, unul dintre liderii reprezentativei ivoriene, a declarat ca atit el, cit si coechipierii sai, vor face tot posibilul sa cistige trofeul la prezenta editie a Cupei Africii pentru a-l dedica memoriei fiului fostului selectioner.

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (4)
 •  01 Februarie 2008, 23:01

Of Doamne ce rau imi pare...era atat de tanar si avea tot viitorul inainte. Cel mai dureros lucru in viata este sa-ti ingropi copilul. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 •  01 Februarie 2008, 23:00

Dumnezeu sa il ierte...e un pacat atat de mare sa mori atat de tanar...Odihneasca-se in pace!!!

 •  01 Februarie 2008, 21:35

ODIHNEASCASE-N PACE!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează