INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  

A dispărut adresa de contact a firmei care s-a ocupat de tragerea la sorţi!

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Pe adresa de internet www.internetworkers.ro nu mai există nici un un număr de telefon şi nici o adresa a firmei. Acestea au existat pînă ieri, dar dupa tragerea la sorţi a biletelor, ele au dispărut subit!

 

După ce au fost contactaţi de Gazeta Sporturilor,  adresa a reapărut!

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (37)
 •  13 Februarie 2008, 12:10

Eu zic ca tragerea la sorti a fost facuta exemplar si ca a fost corecta. NU putea primiii toata lumea bilete si nu mai santem la cuada la lapte sa se dea la fecare cate un kil.

 •  12 Februarie 2008, 23:13

am castigat 0 bilete, iar acum trebuie sa vin in tara sa imi iau banii inapoi, desi i-sm trimis din state.la inceput am sperat, dar in ultimele zile am inceput sa ma impac cu ideea asta.am priit vestea relaxat, sunt bilete cu 1000 de euro pachetul cat. 3.si sper sa mai am ocazia odata in viata sa dau ochii cu lupescu...TE MANANC.JUR!

 •  12 Februarie 2008, 22:39

@cata74: daca e partener al UEFA pt euro2008 atunci federatia nu are nici o treaba. sunt bilete din categoria celor pe care le-a dat uefa direct partenerilor. oricum e clar deja ca s-au facut niste golanii la impartirea biletelor, dar asta nu face parte dintre ele

Vezi toate comentariile (37)
Comentează