INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  AMICAL

"Trecem de grupă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Înfrîngerea din primul amical al anului, 0-1 cu Israel, nu i-a afectat încrederea lui Victor Piţurcă. "Nu mi-a picat bine înfrîngerea, dar poate avea repercusiuni pozitive în viitor. Numai neprofesioniştii nu ne acordă vreo şansă la Euro 2008, deoarece am văzut că antrenorii adversarelor noastre se tem de România. Valoric, Franţa, Italia şi Olanda sînt peste noi, însă vom crede în şansa noastră pînă la sfîrşit. Vom termina grupa pe locul 1 sau 2 şi vom merge în «sferturi»", a declarat optimist selecţionerul pentru Kanal D. Piţi i-a transmis un mesaj cu subînţeles lui Ov. Petre: "Voi avea grijă ca la Euro să nu mai existe gesturi nervoase care să coste echipa".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează