INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSARI EURO

Van Basten: „Mutu este crucial”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Potrivit goal.com, Marco van Basten a declarat, înainte de meciul cu naţionala Croaţiei, că Olanda are şanse să câştige Campionatul European în acest an. "Avem cele mai dificile obstacole în cale. Dacă vom trece de faza grupelor, orice este posibil. Am încredere. Să mergem la turenul final cu gândul de a-l câştiga, nu de a face act de prezenţă", a spus selecţionerul olandez, care le-a dat un sfat simplu antrenorilor Franţei şi Italiei, Raymond Domenech, respectiv Roberto Donadoni: "Selecţionaţi jucători buni".

Cât despre România, în opinia lui Van Basten cei care spun că echipa română nu este la fel când nu joacă Adrian Mutu au dreptate. "Au dreptate. Mutu este crucial pentru ei", a subliniat tehnicianul olandez.

sursa Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  08 Februarie 2008, 00:17

@alkan tu ori esti prost , ori esti foarte prost, ori esti mai mult decat idiot .. (sau ti`a spart Mutu prietena in adolescenta?) ... Fara Mutu in natioanala, suntem ZERO (barat) !

 •  07 Februarie 2008, 21:12

Si Franta fara Zidane era la fel... Sa ne bucuram ca avem un jucator mare , printre cei mai buni din lume la ora actuala... Atata trebuie sa faca Piturca , ca cineva sa-i dea pase bune in zona portii...

 •  07 Februarie 2008, 19:53

cred ca van basten este un pic dus daca crede ca mutu este curcial na facut nimic si nicino sa faca asta nu este un jucator de nationala

Vezi toate comentariile (8)
Comentează