INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  STEAUA - VILLARREAL 1-1

Cu ochii în patru » Steaua, sub lupa celor de la UEFA la meciul cu Villarreal! Detalii importante

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 10:08

Observatorul delegat de forul european la meciul de ieri de pe Arena Naţională, israelianul Ronen Hershco, a întocmit un adevărat dosar cu mai multe informaţii despre stadionul de la Bucureşti.

Când a ajuns la arenă, cu mai bine de 3 ore înainte de start, dar şi în timpul şi la finalul jocului, acesta a verificat în detaliu dacă Steaua îndeplineşte condiţiile cerute de UEFA pentru organizarea unui meci în grupele Europa League.

Însoţit permanant de un steward, Hershco a notat toate lucrurile bune, dar şi neregulile în ceea ce priveşte organizarea partidei.

Steaua a terminat la egalitate cu Villarreal, scor 1-1. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bianconerri
bianconerri  •  30 Septembrie 2016, 12:51

Ce tonți... Așa se face de fiecare dată... Credeam că s-au prins că fcsb nu e steaua...

valentinn10
valentinn10  •  30 Septembrie 2016, 12:21

Pai STEAUA sa indeplineasca conditiile ori stadionul , n-am inteles ,verifica.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close