INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ȚARA GALILOR

Dezvăluiri savuroase despre Gareth Bale » Ce făcea în camera de hotel în timpul EURO 2016: "L-am văzut când le-a furat" :)

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 10:04

Naționala Țării Galilor a fost una dintre revelațiile Campionatului European de anul acesta după ce a ajuns până în semifinale. Un lucru deloc știut despre Gareth Bale a fost dezvăluit însă acum de un coechipier de-ai săi.

Joe Ledley, mijlocașul de 29 de ani al Țării Galilor și al lui Crystal Palace, a declarat că l-a văzut pe Bale în timpul turneului final cum a mâncat două tăvi de brioșe, deși cantitatea atât de mare nu e tocmai indicată unui sportiv.

"Brioșele cu caramel de la hotel erau incredibile! Într-o zi se juca un meci de tenis la TV și l-am văzut pe Gareth așezat frumos, cu două tăvi de brioșe «furate» și cu cafea, urmărindu-l. A fost simpatic", a declarat Joe Ledley.

Chiar și așa, dulciurile înfulecate de starul lui Real Madrid n-au avut un efect negativ pentru Bale, acesta fiind unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul European, înscriind de 3 ori și fiind nominalizat la titlul de jucătorul turneului, câștigat până la urmă de Ronaldo, căpitanul campioanei Portugalia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  08 Octombrie 2016, 12:47

Poate ca briosele l-au ajutat! Ar trebui incercate briosele si cu jucatorii de la nationala noastra...dar sa nu cumva sa le prefere cu coniac...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează