INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

FOTO şi VIDEO O dronă a "aprins" stadionul » Incidente grave la Serbia - Albania! Meciul a fost suspendat

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 10:53

Meciul dintre Serbia şi Albania, disputat la Belgrad, a fost întrerupt de arbitrul Martin Atkinson din cauza incidentelor dintre suporteri şi jucători în minutul 42, la 0-0.

UPDATE 23:25: Site-ul UEFA.com a anuţat că partida a fost abandonată şi nu se va relua astăzi

În minutul 42, o dronă a aruncat un steag albanez în teren. Sîrbul Mitrovici s-a dus şi l-a luat, motiv pentru ca jucătorii albanezi să se enerveze şi să sară la bătaie, relatează pe contul de Twitter jurnalistul Nick Ames de la The Guardian.

Suporterii albanezi au intrat pe teren să se bată cu jucătorii sîrbi, iar poliţia a trebuit să intervină pentru a calma spiritele.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
alegsandru
alegsandru  •  15 Octombrie 2014, 10:38

bine shqiptari trebuia sa ii atasati si un mic recipient cu eliberare treptata plin de urina.

gigelos
gigelos  •  15 Octombrie 2014, 10:36

Bravo sarbilor ! Au venit cu prostii , si-au luat-o domnii albanezi ! Au scapat usor . Serbia o sa fie penalizata probabil dar asta e si-au aparat onoarea . Sunt cuvinte pe care noi nu le intelegem , stiu ca o sa ma injure toti ,, barbatii'' de pe forum ,onoare , mandrie , patriotism ...

kriss666
kriss666  •  15 Octombrie 2014, 10:27

Mari smardoi si albanezii astia. Cu cine cred ei ca se pun? Cutig anii ru mani de la cior dit din Italia. Sa nu uite ca daca nu intervenea SUA, acuma in 2014 nu ar mai fi exstat picior de albanez pe fata pamantului. Ii provoaca pe sarbi dupa care fug repede sub fusta americanilor. Sa-si vada de gainariilor lor din Italia.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează
Close