INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA

VIDEO Imagini unice cu Ronaldo » Mărturisire incredibilă făcută în vestiar, cu ochii în lacrimi: "Nu mă pot calma! Vă jur pe fiul meu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 10:34

După ce Portugalia a câștigat EURO 2016, Cristiano Ronaldo a ținut un discurs emoționant în vestiar.

Marca a publicat abia acum un filmuleț din vestiarul campioanei Europei, în care căpitanul Cristiano Ronaldo le vorbește jucătorilor și spune că acesta este cel mai fericit moment al carierei sale.

"Vreau să îi mulțumesc în primul rând acestui om (n.r. antrenorul Fernando Santos). Fără el, nimic nu era posibil. După acea, vreau să mulțumesc jucătorilor și staff-ului tehnic care a lucrat la această victorie.

Nimeni nu credea că Portugalia poate câștiga, dar am reușit. Toți am reușit asta. Sunt foarte fericit. Este una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Nu câștigarea torfeelor individuale și nici câștigarea Champions League. Este cea mai fericită zi din carieră.

Am plâns de trei sau patru ori. Fratele meu îmi zicea să mă calmez, iar eu i-am spus că nu pot. Este adevărat. Vă jur pe viața fiului meu. Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Sunt fericit, fericit, fericit, fericit. Aș putea să o spun de 100 de ori.

Este trofeul care îmi lipsea. Mulțumesc tuturor, jucători, staff, și, încă o dată, antrenorului. Încrederea pe care tu ai avut-o, m-a emoționat. Din adâncul inimii vă spun că sunt fericit. Am intrat în istoria Portugaliei. Am reușit asta pentru prima dată" a spus Ronaldo în discurs

La finalul discursului, jucătorii au început să cânte și să îl apladue pe Ronaldo.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  19 Noiembrie 2016, 13:42

Un sportiv cîştigă, pentru prima oară, un titlu european împreună cu echipa sa națională; normal că e fericit, normal că are emoții cînd îşi exprimă fericirea. Numai pentru nă.tărăii ăştia de la jesepe firescul devine, invariabil, "in-cre-di-bil"! Să vă ia naiba de ne.gh.iobi, că sunteți chiar incredibil de p.roşti!

887888274661367
Pompiliu Bota  •  19 Noiembrie 2016, 11:40

Oare Messi de ce nu isi arata niciodata pectoralii ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează