INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRANȚA - GERMANIA 1-0

Accident șocant pe Allianz Arena! A aterizat din cer în tribună la partida Franța - Germania

Accident șocant pe Allianz Arena! A aterizat din cer în tribună la partida Franța - Germania FOTO: Alexandra Fechete
Accident șocant pe Allianz Arena! A aterizat din cer în tribună la partida Franța - Germania FOTO: Alexandra Fechete

Articol de , - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 10:15 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 22:12

Un militant Greenpeace, la bordul unui aparat ușor de zbor, s-a prăbușit în mare viteză în apropierea băncii de rezerve franceze, rănind două persoane la partida Franța - Germania (1-0) de la Euro 2020.

Încă un incident petrecut pe stadion la acest Euro 2020. După spectatorul căzut în tribună și rănit grav pe Wembley, la Munchen a avut marți loc un episod incredibil, înaintea startului în Franța - Germania 1-0. 

Deasupra Alliaz Arena a apărut din senin un ULM, aparat ultraușor de zbor, pilotat de un militant Greenpeace, care și-a propus să aterizeze pe teren. Numai că acesta a pierdut controlul, a făcut bucle periculoase în aer, pe deasupra fanilor de pe stadion, și s-a prăbușit. Au fost clipe de spaimă, în apropierea băncii franceze de rezerve.

Giroud și Dubois, șocați

Din fericire n-a murit nimeni, dar două persoane au fost rănite, una la cap, iar cealaltă la umăr, scrie L'Equipe. A treia victimă, chiar militantul, a fost evacuat rapid din stadion spre spital. 

Leo Dubois și Olivier Giroud s-au aflat cel mai aproape de locul de impact, povestindu-le apoi scena colegilor prin semne. Mai erau câteva minute până la startul campioanei mondiale la acest Euro. Chiar și Didier Deschamps a intrat în panică!

Selecționerii condamnă

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
+34 FOTO

FOTO: Alexandra Fechete

La fel ca restul celor din stafful tehnic și al rezervelor Les Bleus, selecționerul a fugit să se ferească de ULM-ul fără control ce amenința ca un bolid în mare viteză. 

„M-am ascuns împreună cu Guy Stephan și m-am lovit de bancă. Am și o contuzie mică, dar nu-i o problemă. Trist e că se putea întâmpla o tragedie, să fie ceva grav. Bine că s-a terminat așa!”. 

Și Joachim Low, omologul neamț, a acuzat episodul: „Nu putem accepta, astfel de incidente n-ar trebui să apară. Am riscat o dramă. Federația condamnă acest accident evitabil”.

VIDEO Budapesta, unicul loc de la EURO 2020 unde toate biletele au fost vândute

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona și-a prezentat noul echipament principal: ce model au ales catalanii

„Ne-am bătut singuri” » Concluzii dure ale nemților după bătălia de la Munchen

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  16 Iunie 2021, 10:47

"Giroud și Dubois, șocați", "Chiar și Didier Deschamps a intrat în panică!" - apocalipsa peste tot in "presa" de azi ! !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează