INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Attila Fiola, explicații pentru gesturile de la golul cu Franța: „De asta am făcut-o!”

Attila Fiola (31 de ani), autorul golului maghiar din remiza cu Franța, scor 1-1, de la Euro 2020, a explicat gestul de după reușită. Mijlocașul Ungariei a speriat o jurnalistă aflată pe marginea terenului. +17   FOTO
Attila Fiola (31 de ani), autorul golului maghiar din remiza cu Franța, scor 1-1, de la Euro 2020, a explicat gestul de după reușită. Mijlocașul Ungariei a speriat o jurnalistă aflată pe marginea terenului.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 19:10 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 20:15

Attila Fiola (31 de ani), autorul golului maghiar din remiza cu Franța, scor 1-1, de la Euro 2020, a explicat gestul de după reușită. Mijlocașul Ungariei a speriat o jurnalistă aflată pe marginea terenului. 

Fiola a sărbătorit într-un mod spectaculos reușita carierei, în poarta campioanei mondiale. Maghiarul a alergat spre marginea terenului, a sărit peste o bandă de protecție și a ajuns lângă masa unei jurnaliste care comenta partida. Fiola a făcut un gest brusc și a doborât o parte dintre obiectele aflate acolo. 

Attila Fiola explică gestul din Ungaria - Franța

„Când mă îndreptam către fani, am văzut-o pe acea doamnă stând cu câștile în urechi și cu privirea în jos. Am crezut că nu a remarcat golul nostru, așa că am lovit cu palma în masă. I-am prezentat scuzele imediat după acel moment”, a povestit Fiola, conform Infostart.

M-a durut capul 3 ore după meci, atât de intens a fost totul. Nu pot să descriu sau să vă spun ce am simțit, aș vrea ca orice om să treacă măcar o dată prin astfel de sentimente. Sunt mândru că sunt maghiar!
- Atilla Fiola

VIDEO Euro la Indigo, ep. 9 » Eric l-a imitat perfect pe Ronaldo în Portugalia - Germania: „Obrigado, Cristiano!”

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Detalii interesante despre omul meciului din partida Portugalia - Germania! N-a evoluat niciodată la juniori și când l-au descoperit era băut!

EXCLUSIV Mircea Lucescu, încântat de antrenorul Marco Rossi: „Tactic, excelent. I-a insuflat Ungariei spiritul italian”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
carol_k
carol_k  •  20 Iunie 2021, 20:46

Mentalitate de mitocan, n-a vazut femeia ca a dat el gol. Ce sa-ti spun, mare greseala, trebuia pedepsita. Ti-ai cerut scuze ghiolbane? Macar atat.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  20 Iunie 2021, 20:32

*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează