INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  AUSTRIA - MACEDONIA DE NORD 3-1

Dumitru Dragomir, despre legendele exilate la tribuna a doua: „Mare umilință! Trebuia să-i pună pe acoperiș!” » Despre cine spune că e în spatele deciziei

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2021 18:28 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 18:58

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a criticat dur FRF după scandalul "politicieni la VIP, Hagi și Gică Popescu la tribuna a II-a"

  • CONTEXT: GSP a dezvăluit luni că foștii mari internaționali ai României au primit bilete din partea Federației la tribuna a II-a, la meciul Austria - Macedonia de Nord 3-1, în vreme ce angajați ai FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, Bodescu și Radu Vișan, au văzut confruntarea din zona VIP a Arenei Naționale.
  • Acolo a luat loc aproape toată crema politică de azi: Orban, Barna, Bode, Aurescu, Dâncu, lângă care a stat și procurorul-șef al DNA.
  • Articolul, pe larg, AICI!

„Trebuia să îi pună pe acoperiș. Mai mare umilință a românilor nu cred că există în țara asta. Să nu îl inviți tu pe Mircea Sandu, care a adus Campionatul European în România ... (n.r. Sandu a declarat pentru GSP că a fost invitat, dar a refuzat) Să îi pui tu pe Hagi și Popescu, cei care au jucat la Real și FC Barcelona, pe Dorinel, care a bătut recordurile de meciuri la echipă națională… să îi pui tu la inelul 3...

Domne, nu știu cine s-a ocupat de asta, dar o umilință mai mare nu am trăit la nivelul fotbalului.

Indiferent dacă UEFA a dat dispoziție sau nu, trebuie atunci în seara aia să îi fi adus. Să îi ții pe Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu la inelul 3... Dacă eu eram în stadion, luam niște haine și le dădeam foc acolo, în stadion!

Eu am condus fotbalul mulți ani. Să știi că invitarea acestor personalități nu e greșită, ai nevoie de ei, dar lângă valorile fotbalistice”, a declarat Dragomir la Pro X.

Scene incredibile pe Arena Națională » Șeful DNA, politicienii și FRF au stat la VIP! Hagi, Gică Popescu și Dorinel, umiliți și trimiși la tribuna a II-a!
EURO 2020 LA BUCUREȘTI
Scene incredibile pe Arena Națională » Șeful DNA, politicienii și FRF au stat la VIP! Hagi, Gică Popescu și Dorinel, umiliți și trimiși la tribuna a II-a!

Mihai Stoichiță nu este vinovat, el este director tehnic, nu organizator. Vor să arunce vina pe el, bine că nu au pus vina pe un antrenor de la copii și juniori. 

Domne, din informațiile mele, toată organizarea a făcut-o Dîncu, tot, tot, tot, cap-coadă. Invitațiile, toate au trecut pe la el. Sunt informat de la cineva foarte aproape de conducerea Federației
Dumitru Dragomir, pentru sursa citată

Dumitru Dragomir, despre legendele exilate la tribuna a doua: „Mare umilință! Trebuia să-i pună pe acoperiș!” » Despre cine spune că e în spatele deciziei
Prima pagină a Gazetei de azi: angajații FRF și crema politică au văzut confruntarea din zona VIP, iar foștii mari internaționali ai României de la tribuna a II-a

EXCLUSIV Mircea Sandu: „Dacă Hagi ar fi stat la VIP, pe Burleanu cine îl mai băga în seamă?”

Bode: „Pe mine m-a invitat FRF”. Orban: „Pe mine, Nicușor Dan” » Și politicienii atacă, în scandalul biletelor publicat de GSP: „Guvern tratat cu lipsă de respect”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
cornelcc
cornelcc  •  16 Iunie 2021, 17:20

Ce s-a “intamplat” reprezinta noul normal in Romania. Impostorii in functii de conducere, oamenii valorosi cat mai departe. Nu degeaba din ‘90 incoace pleaca romanii la munca afara, inclusiv varfurile iar cei ramasi viseaza la acelasi lucru. Nu se mai tem de nimic, justitia este o gluma, aservita total intereselor politice si financiare iar apartenenta (trecuta sa actuala) la servicii ii face practic imuni. Cel mai elocvent mooto care sustine afirmatiile de mai sus apartine patronului realitatea, Maricel Păcuraru: „Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!”. Da. militica si nasu ar trebui sa fie la “brutarie”, nu la interviuri!

romeverest
romeverest  •  16 Iunie 2021, 11:45

Ma mir ca nu a dat vina pe Ponta !! Are insa si ceva impotriva lui Dancu, care a contribuit si el la debarcarea sa de la conducerea fotbalului. Doar pentru acest lucru Dancu merita felicitat si nu cred ca a avut calitatea de a organiza repartizarea acestor bilete. Raspunzatoare este federatia care a avut grija sa-i multumeasca pe politicienii din actuala putere, umilindu-i pe fotbalistii de valoare din generatiile anterioare. Oricum….bine ca nu i-au dat vreo invitatie lui Mitica, combinatorul fotbalului romanesc !!

gigipioneru
gigipioneru  •  16 Iunie 2021, 09:59

absolut de acord ca atit sandu si mitica ar trebui ascunsi. dar ei sint tovarasi cu grade in "abscons." sandu a facut multe smecherii cu michel platini vinzind meciurile cu franta fie si de ...antrenament. dar sa-i lasam pe puscariabilii astia in treaba altora. as dori sa spun si eu ceva in legatura cu lipsa fotbalistilor de elita din tara care au facut ceva pentru fotbalul romanesc. imi pare rau dar inainte de participantii pe la ceva campionate care nu au obtinut nimic sint cei de la echipa STEAUA care au adus cupa campionilor europeni. sint singurii care au adus un trofeu si nimeni nu ii pomeneste. mai sapati dragi romani si veti afla multe . tot ce misca la steaua in acele timpuri sint jucatori de prima mina si au obtinut nu doar participarea ci cea mai mare performanta a fotbalului romanesc. sigur ca pe linga ei sint si hagi si boloni si multi altii dar priviti obiectiv. cine sa aiba prioritati participantii sau premiatii? ghici!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează