INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DANEMARCA - FINLANDA

Eugen Neagoe, speriat de momentul în care Eriksen s-a prăbușit pe gazon: „Mă uitam la televizor și plângeam, n-am scos un cuvânt”

Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. Situația lui este una stabilă în acest moment. Eugen Neagoe (53 de ani) spune că imaginile i-au adus aminte de momentul dramatic din 2019. +21   FOTO
Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. Situația lui este una stabilă în acest moment. Eugen Neagoe (53 de ani) spune că imaginile i-au adus aminte de momentul dramatic din 2019.

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iunie 2021 21:59 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 22:18

Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. Situația lui este una stabilă în acest moment. Eugen Neagoe (53 de ani) spune că imaginile i-au adus aminte de momentul dramatic din 2019. 

În iulie 2019, Eugen Neagoe a trecut printr-un moment delicat. A suferit un stop cardiac pe banca lui Dinamo, într-un meci cu Craiova, în care fanii l-au contestat din primul minut. Antrenorul român s-a temut în momentul în care Christian Eriksen s-a prăbușit. 

Eugen Neagoe, în lacrimi după căderea lui Eriksen

„Am văzut meciul, dar acum sunt foarte bucuros că am citit şi am auzit peste tot că şi-a revenit, că e stabilizat. Mă bucur extraordinar, am trecut prin astfel de momente şi mă bucur din suflet. Am rămas stupefiat când am văzut acel moment, când se prăbuşeşte. Mi-am adus aminte de momentul prin care am trecut acum doi ani. 

Am început să plâng, mă uitam la televizor şi plângeam. Nu puteam să vorbesc deloc, n-am scos un cuvânt. Sunt fericit, nu m-am întâlnit niciodată cu acest băiat, noi n-am jucat cu Danemarca când eram la naţională cu Piţurcă, dar m-aş duce acum să-l pup, să-l îmbrăţişez”, a spus Eugen Neagoe, la Telekom Sport. .

+17 FOTO

Citește și alte știri de le Euro 2020:

FOTO Simon Kjaer, eroul de la Copenhaga » Ce a făcut fundașul danez, imediat după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon

Regizorul transmisiunii de la Danemarca - Finlanda, criticat pentru imaginile cu partenera lui Christian Eriksen: „Lipsă de umanitate! Trebuie dat afară imediat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează