INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Basarab Panduru, elogii pentru un fotbalist de la Euro 2020: „N-am văzut în viața mea așa diferență. Și în ghips dacă intra, tot era mai bun decât ceilalți”

Basarab Panduru a lăudat prestația lui Kevin De Bruyne (29 de ani), din Danemarca - Belgia, scor 1-2, de la Euro 2020. +41   FOTO
Basarab Panduru a lăudat prestația lui Kevin De Bruyne (29 de ani), din Danemarca - Belgia, scor 1-2, de la Euro 2020.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 21:55 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 22:36

Basarab Panduru a lăudat prestația lui Kevin De Bruyne (29 de ani), din Danemarca - Belgia, scor 1-2, de la Euro 2020. 

Belgia s-a chinuit serios cu Danemarca, în al doilea meci al grupei C, de la Euro 2020. A fost condusă la pauză, dar intrarea lui De Bruyne a schimbat radical desfășurarea partidei. Mijlocașul lui Manchester City a pasat decisiv la golul de 1-1, apoi a înscris cu un șut puternic, cu stângul, din afara careului. Panduru l-a elogiat. 

Basarab Panduru, elogii pentru Kevin De Bruyne

„Belgia nu a jucat nimic în prima repriză, foarte slabi. Ți-ai pus semne mari de întrebare. Face o schimbare și se întoarce tot. Aici spuneam tot timpul, nu trebuie să fii inspirat, trebuie doar să ai jucători buni pe bancă. În cazul ăsta, din cale afară de buni. 

Cred că jucătorul ăsta (n.r. De Bruyne) și dacă avea piciorul în ghips intra pe teren și era mai bun decât mulți alții pe care i-am văzut la Euro. Eu n-am văzut în viața mea o diferență atât de mare între el și restul. Atenție, un jucător care s-a antrenat cum s-a antrenat în ultima vreme. 

Intră, primește mingea cu spatele la colegi, la golul de 1-0. El îi vede, a știut ce face, a ridicat-o, l-a lăsat pe Thorgan Hazard cu poarta goală. Apoi a șutat și a marcat golul ăsta. De Bruyne face parte dintre fotbaliștii ăia mari de tot!”, a spus Panduru, la Telekom Sport.

Cifrele lui De Bruyne în meciul cu Danemarca:

  • 36 de atingeri un gol 
  • 2 șuturi, ambele pe poartă 
  • 2 șanse mari de gol create 
  • 3 pase lungi reușite din 4 tentative 
  • 5 driblinguri reușite din 5 tentative

VIDEO Kevin de Bruyne, pase de geniu în sezonul 2020/2021

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

FOTO Ucraina - Macedonia de Nord 2-1 » Au ratat și au tremurat! Victorie crucială pentru calificare + premieră la București

VIDEO Dan Petrescu, în tribuna a doua pe Arena Națională: „N-am primit bilet nici de la FRF, nici de la UFEA”

Playtech: Averea colosală pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara a moştenit o sumă ameţitoare de la mama ei


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează