INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO 2020

Regizorul transmisiunii de la Danemarca - Finlanda, criticat pentru imaginile cu partenera lui Christian Eriksen: „Lipsă de umanitate! Trebuie dat afară imediat”

Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. Rezigorul transmisiei a fost aspru criticat de fani, pentru cadrele cu soția fotbalistului. +21   FOTO
Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. Rezigorul transmisiei a fost aspru criticat de fani, pentru cadrele cu soția fotbalistului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iunie 2021 20:31 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 20:43

Christian Eriksen (29 de ani) s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, de la Euro 2020. Rezigorul transmisiei a fost aspru criticat de fani, pentru cadrele cu partenera fotbalistului. 

Meciul dintre Danemarca și Finlanda, disputat la Copenhaga, a oferit momente dramatice. Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon, fără vreun contact, și a fost resuscitat minute bune. Meciul din grupa B a fost momentan suspendat. Regizorul transmisiei a fost aspru criticat de fani, pentru un cadru cu Sabrina Kvist Jensen, iubita mijlocașului de la Inter. 

Christian Eriksen, prăbușit pe gazon în Danemarca - Finlanda. Regizorul transmisiei, criticat

Pe transmisiunea TV au apărut cadre succesive cu Sabrina Kvist Jensen. Iubita lui Eriksen era vizibil marcată, în stare de șoc, cu lacrimile șiroind, consolată de colegii fotbalistului. Telespectatorii au taxat decizia directorului transmisiunii:

  • „Dacă intră un intrus pe teren, imediat taie imaginea, dacă înjură cineva în direct își cer scuze, acum o arată pe soția unui fotbalist care s-a prăbușit pe gazon!”
  • „Insensibil și dezgustător gest! Regizorul transmisiunii are niște explicații de dat. Cum să arăți așa ceva?”
  • „Regizorul ar trebui dat afară pentru decizia de a o filma pe soția lui Eriksen într-un astfel de moment”
  • „Cei care au încercat să provoace audiență cu reacția tulburătoare a soției lui Eriksen ar trebui concediați acum! Lipsă de umanitate”.

Christian Eriksen și Sabrina sunt împreună din 2012 și au un fiu, Alfred, născut în 2018.

+17 FOTO

Citește și alte știri de la Euro 2020:

FOTO S-a încheiat prima rundă a grupei A de la Euro » Clasamentul actualizat

Brigadă românească la Polonia - Slovacia, meci din grupa E, la EURO 2020

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
lagardere_72
lagardere_72  •  14 Iunie 2021, 01:15

@ buuuuu Pentru mine e un subiect încheiat. Eu nu am jignit. Văd că la el e o obișnuită. Nici măcar nu poate să facă diferența între anarhist și o persoană care pune la îndoială anumite reguli și măsuri care dincolo de propagandă nu are nici un suport real (eu de exemplu nu am spus niciodată că virusul nu există ci doar că e exagerat și e folosit pentru îngrădirea unor libertăți). Dar asta e trecem mai departe deoarece vina nu e a lui ci a sistemului care încearcă să spele creiere

risc_mix
risc_mix  •  13 Iunie 2021, 17:24
Postat de buuuuuuuu pe 13 Iunie 2021, 16:50

Repet " desteptule" cum ii cu protocolul? Cănd îți convine vb de el când nu treci peste? Presupun că de asta ești doar un simplu comentator pe GSP pentru că ești super deștept in loc sa fi ceva conducător pe la ceva agenții care fac protocoalele. Și presupun că ai fost premiant și șef de promoție cu gramatica ta și respectul care îl dai la alți. Și cum potrivit ție restul proștilor nu știu ce vorbesc ( inclusiv oameni din țări ignorante precum Danemarca, Marea Britanie, Italia, Finlanda) prietena lui Eriksson nu trebuia să intre pe teren. Ai dreptate Danemarca și respectul Europei civilizate nu se compara cu Vasluiul tău din liga " n " -spe.

Amice, esti cam tulburat. Esti incoerent, n-am inteles nimic din ce ai scris. Crede-ma, cu toata indulgenta, mi-a fost imposibil ,,sa prind'' o idee.

buuuuuuuu
buuuuuuuu  •  13 Iunie 2021, 17:12
Postat de risc_mix pe 13 Iunie 2021, 15:10

Daca citeai postarea mea pt lagardere_72(ora 9:48), alt prost, ai fi avut raspunsul. In alta ordine de idei, pe la scoala cand ai trecut ultima oara? Ca vad ca ai cam fugit de gramatica, credeai ca te musca.

Apropo de gramatică. Desteptule + autointitulat) nu te-ai gândit că poate pentru gramatica mea exista și alt motiv decât școala asa-i? Și parcă spuneai că ești deștept și știi de toate

Vezi toate comentariile (42)
Comentează